clubzoeker

14 september seizoensopstart bij BC Alouette

14 september seizoensopstart bij BC Alouette

BC Alouette organiseert het tweede Badmintonplanet Team-Best toernooi. Een gezellig en informeel toernooi tussen verschillende competitieteams als laatste voorbereiding op de competitie.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het toernooi vindt plaats op zondag 14 september in spothal Naastenbest in Best. Tijdens deze dag zullen we spelen van 10.00 tot 17.00 uur en aansluitend kunnen alle spelers deelnemen aan een BBQ.

Spelers schrijven zich voor het toernooi in met een team. Ieder team speelt een aantal wedstrijden die van te voren in willekeurige volgorde door de toernooicommissie zijn bepaald. Het team mag zelf bepalen welke spelers de wedstrijden gaan spelen.

De kosten voor het toernooi zijn € 7,50 en voor de BBQ is € 12,50. Graag deze kosten voor aanvang van het toernooi over te maken op rekeningnr. NL07RABO01070 25 752 (BIC RABONL2U) t.n.v BC Alouette te Best, onder vermelding van Team Best 2014 + (team) naam.

Wil je deelnemen stuur dan onderstaande formulier terug naar tc@bc-alouette.nl.

Inschijfformulier

Team:
Niveau:
Spelers:
Contactpersoon:
Telefoonnummer:

Naam: Bondsnummer: Deelname BBQ:
1.
2.
3.
4.
5.
6.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
DKC behoudt koppositie na zege op Almere

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

Met de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale van vorig jaar nog vers in het geheugen stond afgelopen weekend de…

25 september 2023

Smashing verliest nipt van VELO

Smashing verliest nipt van VELO

VELO was dit weekend de tegenstander. In de herendubbel speelde Teun samen met Timo tegen Jim Middelburg en Mees Janssen. Helaas…

25 september 2023

Almere onderuit bij DKC

Almere onderuit bij DKC

Zaterdagavond vond in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd plaats tussen DKC tegen Almere in de tweede ronde van de…

24 september 2023

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!