clubzoeker

Extreme warmte in Spanje tijdens EK Parabadminton

Extreme warmte in Spanje tijdens EK Parabadminton

Vandaag ook weer een bijzonder zware dag. Dit wordt vooral veroorzaakt door de extreme warmte en hoge vochtigheidsgraad. Op de tribunes wordt er flink gewapperd (Spaanse specialiteit) en heel wat getranspireerd en de spelers op de baan drinken tijdens hun wedstrijd meer dan normaal en moeten een flinke aanslag doen op hun meegebrachte schone shirtjes.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De grote voorraad water die de organisatie op pallets klaar had staan begint al aardig te slinken. Met nog 2 dagen te gaan is er misschien nog 1/10 over.

Veel drinken over de hele dag gezien en regelmatig kleine beetjes tijdens de wedstrijden in de extra ingelaste pauzes was dan ook het advies van de medische staf.

Ons team moest vandaag 10x in actie komen.

Annie van Daal
Bondscoach Aangepast Badminton

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
DKC behoudt koppositie na zege op Almere

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

Met de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale van vorig jaar nog vers in het geheugen stond afgelopen weekend de…

25 september 2023

Smashing verliest nipt van VELO

Smashing verliest nipt van VELO

VELO was dit weekend de tegenstander. In de herendubbel speelde Teun samen met Timo tegen Jim Middelburg en Mees Janssen. Helaas…

25 september 2023

Almere onderuit bij DKC

Almere onderuit bij DKC

Zaterdagavond vond in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd plaats tussen DKC tegen Almere in de tweede ronde van de…

24 september 2023

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!