Extreme warmte in Spanje tijdens EK Parabadminton

Extreme warmte in Spanje tijdens EK Parabadminton

Vandaag ook weer een bijzonder zware dag. Dit wordt vooral veroorzaakt door de extreme warmte en hoge vochtigheidsgraad. Op de tribunes wordt er flink gewapperd (Spaanse specialiteit) en heel wat getranspireerd en de spelers op de baan drinken tijdens hun wedstrijd meer dan normaal en moeten een flinke aanslag doen op hun meegebrachte schone shirtjes.

clubzoeker

Ken je BC Thuve al?

De grote voorraad water die de organisatie op pallets klaar had staan begint al aardig te slinken. Met nog 2 dagen te gaan is er misschien nog 1/10 over.

Veel drinken over de hele dag gezien en regelmatig kleine beetjes tijdens de wedstrijden in de extra ingelaste pauzes was dan ook het advies van de medische staf.

Ons team moest vandaag 10x in actie komen.

Annie van Daal
Bondscoach Aangepast Badminton

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!