SportSport

Thomas Laybourn bij Oro zomerkamp van 2015

Thomas Laybourn bij Oro zomerkamp van 2015

Nu zijn we rond met de eerste toptrainer voor de Oro zomer trainingsstage van 2015. Thomas Laybourn zal zes dagen aanwezig zijn op het kamp voor speciale training.

SportSport

Ken je BV Unicum al?

Thomas is een van de meest succesvolle spelers van de afgelopen jaren geweest met een imponerende erelijst:

  • Deense kampioen
  • Europees Kampioen
  • Wereldkampioen
  • Super Series kampioen
  • Twee keer op de Olympisch Spelen geweest in 2008 en 2012

Hij is nationaal coach van de U15 in Denemarken geweest, is in dienst van Badminton Danmark als deskundige en is regelmatig te horen op TV als commentator voor badmintonwedstrijden. Thomas is na de Spelen van 2012 gestopt als beroepsspeler en heeft nu zijn eigen bedrijf voor trainingsadvies. Je kunt zijn site bezoeken op www.layway.dk. Hij is ook hoofdtrainer bij Taastrup Elite waar Huynh Nhut Duong ook bij de trainersstaf zit.

In badminton there are so many small things that makes such a big deference. Very often many players and coaches train too superficial and focus too much on the greater stroke/movement etc. instead of the details in the stroke/movement. If you are aware of the small details and train them repeatedly you can develop very quickly. My session focuses on these small details, and why it is important to train them.

Thomas Laybourn

Thomas zal samen met nog een aantal gasttrainers themadagen houden op het Orokamp van 2015. Hij zal zich zowel met de spelers als deelnemende trainers bezig houden. Ik hoop in de komende maanden meer van deze toptrainers te kunnen krijgen. Je zult erover lezen op deze site.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Oranje-vrouwen plaatsen zich voor EK Teams 2024

Oranje-vrouwen plaatsen zich voor EK Teams 2024

Na de Nederlandse badmintonners hebben ook de Oranje-vrouwen zich geplaatst voor het EK mannen- en vrouwenteams 2024 in Polen. De…

10 december 2023

Overtuigende zege Nederlandse mannen bij kwalificatie EK Teams 2024

Overtuigende zege Nederlandse mannen bij kwalificatie EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben een overtuigende overwinning geboekt in hun tweede duel tijdens de kwalificatie voor het EK…

8 december 2023

Goede start Nederlandse teams in kwalificatie EK-teams 2024

Goede start Nederlandse teams in kwalificatie EK-teams 2024

Op Sportcentrum Papendal in Arnhem hebben zowel de Nederlandse mannen als vrouwen een goede start gemaakt tijdens de kwalificatie…

7 december 2023

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!