Junior Master in Tegelen op 18 en 19 april

Junior Master in Tegelen op 18 en 19 april

In het weekend van 18 en 19 april organiseert BC Olympia '56 alweer voor de 42ste keer het Junior Master Gulicktoernooi.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Vanaf 2015 is de toernooinaam dan ook gewijzigd en zal er bij aanmelding de mogelijkheid zijn voor spelers om het inschrijfgeld per pinautomaat te voldoen.

Het volle deelnemersveld zal in de categorieën U11, U13, U15 en U17 strijden om de punten die voor het Junior Master Circuit te verdienen zijn. In totaal zullen er 178 spelers aan de start staan bij het toernooi waarbij er vele talenten aanwezig zijn, waaronder spelers van meer dan zeven verschillende badmintonschools / academies, een Belgische spelersdelegatie en zelfs een speler uit de eredivisie, Joran Kweekel. Voldoende talenten om weer een sportief en spannend weekend tegemoet te gaan.

Alle sportieve ingrediënten zijn dus aanwezig om er een leuk toernooi van te maken en als organisatie gaan we er alles aan doen om dat ook buiten de baan te realiseren. Zo zullen we weer een uitgebreide catering verzorgen met onder andere pasta, broodjes gezond en onze welbekende Limburgse vlaai. Daarnaast zullen er natuurlijk een professionele fysiotherapeut en badmintonstand aanwezig zijn om alle kleine problemen op fysiek gebied of met het materiaal te kunnen verhelpen.

Als organisatie nodigen we dan ook alle geïnteresseerden in topbadminton uit om tijdens het weekend van 18 en 19 april in Tegelen te komen kijken en onze Limburgse gastvrijheid te komen proeven!

Er zal gespeeld worden van 09:00u tot 20:00u uur op zaterdag en van 09:00u tot 17:00u op zondag. De finales zullen uitsluitend op zondag gespeeld worden waarna een gezamenlijke prijsuitreiking zal plaatsvinden.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

Website GeenStijl reageert op het voorstel van NOC*NSF om een basisinkomen voor topsporters te faciliteren. De redactie is…

20 juli 2024

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

De Spelersraad van Badminton Nederland is een zelfstandig adviesorgaan binnen de bond. De spelersraad vertegenwoordigt binnen…

19 juli 2024

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Aanstaande vrijdag vindt de openingsceremonie plaats van de Olympische Spelen 2024 in Parijs, Robin Tabeling en Selena Piek…

19 juli 2024

Nieuwe website Badminton Nederland

Nieuwe website Badminton Nederland

Welkom op de nieuwe badminton website die je up-to-date houdt over alle zaken rondom badminton in Nederland.

19 juli 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!