Lancering AirBadminton in Nederland

Lancering AirBadminton in Nederland

Met veel trots en plezier mogen wij een gloednieuwe flitsende sport aan Nederland presenteren: AirBadminton. Een nieuwe frisse en snelle outdoor game met nieuwe spelregels, banen en een nieuwe AirShuttle. Het leuke is dat je de sport niet alleen in wedstrijdverband kunt spelen, maar ook juist lekker freestyle.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Nu duidelijk is na de persconferentie van de Rijksoverheid van afgelopen woensdag dat ook volwassenen vanaf 11 mei buiten weer mogen sporten met in achtneming van de regels, willen wij jullie graag laten weten dat AirBadminton hiervoor bij uitstek de geschikte sport om te spelen. AirBadminton kan namelijk altijd en overal gespeeld worden. Of het nu gaat om hard court, gras- en zandondergronden in parken, tuinen, straten, speeltuinen, stranden of op pleinen; kortom Always and Everywhere!

De sport is geschikt voor alle leeftijden en je kunt het niet alleen spelen met z'n tweeën of zijn vieren maar ook spectaculair met z'n zessen. Om AirBadminton te spelen heb je een tegenstander, een racket, een AirShuttle en je eigen creativiteit nodig.

AirShuttle

De AirShuttle is een revolutionaire shuttle die speciaal is ontworpen om buiten mee te spelen. Achter de schermen is er jarenlang aan deze unieke en windbestendige shuttle gewerkt. De AirShuttle is een shuttle met een dop die wat zwaarder is van gewicht zodat het weer veel minder invloed heeft op de shuttle. Ook is ieder gaatje in de shuttle is na vele testen op de juiste groottes en afstanden geplaatst wat er voor zorgt dat de AirShuttle optimaal geschikt om buiten mee te spelen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!