SportSport

Start het nieuwe badmintonseizoen met een #teamselfie!

Start het nieuwe badmintonseizoen met een #teamselfie!

Wij hebben superveel zin in het nieuwe competitieseizoen! Om de start met jullie te vieren, roepen we alle badmintonteams in Nederland op een #teamselfie te maken. Speel je geen competitie, maar badminton je gewoon met een leuke groep mensen: doe ook mee!

SportSport

Maak kennis met Nina Bage!

We doen dit in aanloop naar de minicursus ProbeerBadminton.nu in oktober bij meer dan 200 clubs: daarom willen we zoveel mogelijk #teamselfies verzamelen. Goed voor de teamspirit én natuurlijk om iedereen in Nederland te laten zien hoe leuk badminton is als teamsport.

We publiceren ingezonden #teamselfies op onze social media en op badmintonline.nl.

Hoe krijg ik mijn #teamselfie bij badmintonline.nl?

Dit jaar maken we het jullie nog makkelijker om mee te doen: je kunt je #teamselfie insturen door deze te whatsappen, e-mailen of via een facebook direct message. Zet in het berichtje clubnaam en team(nummer) erbij.

Zorg ervoor dat de spelers zoveel mogelijk in het midden van de foto staan. Teamselfies met toegevoegde logo's, reclameborden, emoji's en filters kunnen we niet plaatsen.

Geven de eredivisieteams het goede voorbeeld?

De tien eredivisieclubs beginnen deze zaterdag aan het Nederlandse Badminton Eredivisie seizoen 2021-2022, dus bij deze de uitdaging aan hen om allemaal een #teamselfie in te sturen. Wellicht zijn badmintonfotografen René Lagerwaard en Geert Berghuis aanwezig bij enkele wedstrijden, wie weet kunnen ze een handje helpen!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!