Start het nieuwe badmintonseizoen met een #teamselfie!

Start het nieuwe badmintonseizoen met een #teamselfie!

Wij hebben superveel zin in het nieuwe competitieseizoen! Om de start met jullie te vieren, roepen we alle badmintonteams in Nederland op een #teamselfie te maken. Speel je geen competitie, maar badminton je gewoon met een leuke groep mensen: doe ook mee!

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

We doen dit in aanloop naar de minicursus ProbeerBadminton.nu in oktober bij meer dan 200 clubs: daarom willen we zoveel mogelijk #teamselfies verzamelen. Goed voor de teamspirit én natuurlijk om iedereen in Nederland te laten zien hoe leuk badminton is als teamsport.

We publiceren ingezonden #teamselfies op onze social media en op badmintonline.nl.

Hoe krijg ik mijn #teamselfie bij badmintonline.nl?

Dit jaar maken we het jullie nog makkelijker om mee te doen: je kunt je #teamselfie insturen door deze te whatsappen, e-mailen of via een facebook direct message. Zet in het berichtje clubnaam en team(nummer) erbij.

Zorg ervoor dat de spelers zoveel mogelijk in het midden van de foto staan. Teamselfies met toegevoegde logo's, reclameborden, emoji's en filters kunnen we niet plaatsen.

Geven de eredivisieteams het goede voorbeeld?

De tien eredivisieclubs beginnen deze zaterdag aan het Nederlandse Badminton Eredivisie seizoen 2021-2022, dus bij deze de uitdaging aan hen om allemaal een #teamselfie in te sturen. Wellicht zijn badmintonfotografen René Lagerwaard en Geert Berghuis aanwezig bij enkele wedstrijden, wie weet kunnen ze een handje helpen!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek en Robin Tabeling naar finale gemengddubbel

Selena Piek en Robin Tabeling naar finale gemengddubbel

Titelverdedigers Robin Tabeling / Selena Piek hebben zaterdag de finale van het gemengddubbel op de Yonex Dutch Open gehaald. Het…

16 oktober 2021

Doek valt voor Alyssa Tirtosentono en Imke van der Aar

Doek valt voor Alyssa Tirtosentono en Imke van der Aar

Het Nederlandse vrouwendubbel speelde vanmiddag in Topsportcentrum Almere een aantrekkelijke halve finale tegen Johanna Magnusson…

16 oktober 2021

Drie Nederlandse dubbels naar halve finales op Yonex Dutch Open

Drie Nederlandse dubbels naar halve finales op Yonex Dutch Open

De vrouwendubbels Van der Aar / Tirtosentono en Jille / Seinen en het gemengddubbel Piek / Tabeling hebben de halve finales…

16 oktober 2021

Nederlandse vrouwendubbels naar kwartfinales op Yonex Dutch Open

Nederlandse vrouwendubbels naar kwartfinales op Yonex Dutch Open

De Nederlandse vrouwendubbels Debora Jille / Cheryl Seinen en Alyssa Tirtosentono / Imke van der Aar hebben zich geplaatst voor…

15 oktober 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!