Start het nieuwe badmintonseizoen met een #teamselfie!

Start het nieuwe badmintonseizoen met een #teamselfie!

Wij hebben superveel zin in het nieuwe competitieseizoen! Om de start met jullie te vieren, roepen we alle badmintonteams in Nederland op een #teamselfie te maken. Speel je geen competitie, maar badminton je gewoon met een leuke groep mensen: doe ook mee!

Maak kennis met Esmeralda van Drunen!

We doen dit in aanloop naar de minicursus ProbeerBadminton.nu in oktober bij meer dan 200 clubs: daarom willen we zoveel mogelijk #teamselfies verzamelen. Goed voor de teamspirit én natuurlijk om iedereen in Nederland te laten zien hoe leuk badminton is als teamsport.

We publiceren ingezonden #teamselfies op onze social media en op badmintonline.nl.

Hoe krijg ik mijn #teamselfie bij badmintonline.nl?

Dit jaar maken we het jullie nog makkelijker om mee te doen: je kunt je #teamselfie insturen door deze te whatsappen, e-mailen of via een facebook direct message. Zet in het berichtje clubnaam en team(nummer) erbij.

Zorg ervoor dat de spelers zoveel mogelijk in het midden van de foto staan. Teamselfies met toegevoegde logo's, reclameborden, emoji's en filters kunnen we niet plaatsen.

Geven de eredivisieteams het goede voorbeeld?

De tien eredivisieclubs beginnen deze zaterdag aan het Nederlandse Badminton Eredivisie seizoen 2021-2022, dus bij deze de uitdaging aan hen om allemaal een #teamselfie in te sturen. Wellicht zijn badmintonfotografen René Lagerwaard en Geert Berghuis aanwezig bij enkele wedstrijden, wie weet kunnen ze een handje helpen!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

De Nederlandse Badminton Eredivisie bestaat volgende seizoen uit acht teams. Hoornse en AMOR hebben zich teruggetrokken.

31 mei 2023

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Afgelopen april werd bij VELO in Wateringen de Dutch International gespeeld. Daar trof ik de bondscoach voor de Nederlandse…

31 mei 2023

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

De BWF heeft besloten om het verbod op de spinservice te verlengen tot en met de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs…

30 mei 2023

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Het doek lijkt definitief gevallen voor de spinservice, die de badmintonwereld recentelijk op zijn kop zette. De bijna niet te…

29 mei 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!