clubzoeker

Schrijf je in voor het NK Badminton voor veteranen!

Schrijf je in voor het NK Badminton voor veteranen!

Op 14 en 15 mei worden de Nederlandse Veteranen Kampioenschappen 2022 (NVK 2022) gespeeld in de Juliana van Stolberghal in Amersfoort. Inschrijven is nog mogelijk t/m 8 mei.

SportSport

Ken je BC Meershuttle al?

Inschrijving voor de NVK 2022 is mogelijk in de volgende leeftijdscategorieën: 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, en 70+ voor de onderdelen enkel, dubbel en gemengddubbel. Bij de inschrijving zijn de leeftijdscategorieën met een nummer aangegeven namelijk 1 t/m 8, waarbij 1 staat voor 35+ en 8 voor 70+.

ME, VE en GD op zaterdag, MD en VD op zondag

De onderdelen mannen- en vrouwenenkel en het gemengddubbel worden op zaterdag 14 mei gespeeld. De onderdelen mannen- en vrouwendubbel worden op zondag 15 mei gespeeld.

Inschrijven

Aanmelden kan nog t/m zondag 8 mei (23.59 uur). Klik hier om je in te schrijven.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
DKC behoudt koppositie na zege op Almere

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

Met de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale van vorig jaar nog vers in het geheugen stond afgelopen weekend de…

25 september 2023

Smashing verliest nipt van VELO

Smashing verliest nipt van VELO

VELO was dit weekend de tegenstander. In de herendubbel speelde Teun samen met Timo tegen Jim Middelburg en Mees Janssen. Helaas…

25 september 2023

Almere onderuit bij DKC

Almere onderuit bij DKC

Zaterdagavond vond in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd plaats tussen DKC tegen Almere in de tweede ronde van de…

24 september 2023

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!