SportSport

Alyssa Tirtosento vertrekt naar Milaan

Alyssa Tirtosento vertrekt naar Milaan

Deze week gaat de Italian International 2022 van start in Milaan: een opstaptoernooi in dezelfde categorie als de Dutch International in Wateringen. Liefst 16 Nederlandse jongelingen schreven zich in met Alyssa Tirtosentono leeftijdsgewijs als moeder overste van de equipe.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Op de plaatsingslijsten ontbreken Nederlanders met uitzondering van de gemengddubbel kwalificatie: Alyssa Tirtosentono en Brian Wassink (WR216) zijn daar vierde geplaatst. Ze spelen tegen een Pools koppel (WR481).

Met Kirsten de Wit neemt Tirtosentono (WR370) het in het hoofdtoernooi op tegen Sanyogita Ghorpade en Priya Konjengban uit India (geen ranking). Sanyogita is een dertiger met top 100 ervaring en kan het de Nederlandse meiden misschien nog moeilijk maken.

Klik hier voor een overzicht van de wedstrijden.

Wel ingeschreven, niet aan de startlijn

Finn Achthoven, Nadia Choukri, Dennis Koppen, Jaymie Laurens, Robin Mesman, Stefanie Nijsse, Timo Stoffelen, Rune van Dalm, Rebecca van den Berg, Anouk van Wijk en Novi Wieland schreven zich ook in. In de wedstrijdschema's ontbreken hun namen vooralsnog: meestal omdat ze zich teruggetrokken hebben of nooit van de reservelijst af gekomen zijn.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Christ de Rooij

Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

In een spannende driesetter - driegamer voor de puristen - hebben Robin Tabeling en dubbelpartner Selena Piek hun eerste partij…

29 juni 2022

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!