Twitter het laatste nieuws naar je followers!

Twitter het laatste nieuws naar je followers!

Heet je Cheryl Seinen en heb je net de Danish Junior Cup gewonnen? Nu tweet je je winst nóg eenvoudiger naar je vrienden!

Een beetje site is tegenwoordig ook actief op twitter, badmintonline.nl is natuurlijk geen uitzondering. In de afgelopen 150+ tweets hielden we je op de hoogte van het laatste badmintonnieuws.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Om het jou als twitteraar makkelijker te maken, vind je nu bij alle artikelen een handig 'tweet this'-knopje. Klik erop en jouw followers zijn binnen no-time op de hoogte!

Piet Ridder pioniert

De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we onze web 2.0 activiteiten een tandje hoger hebben gezet toen we fanatiek blogger Piet Ridder (je kunt hem volgen @Pietriddernl) een berichtje zagen posten over zijn twitteraccount.

De eerste, prille stapjes in de social media zijn altijd spannend. Dan kun je als collega natuurlijk niet achterblijven!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dennis Eversdijk speelt een lokaal toernooi in Vietnam

Dennis Eversdijk speelt een lokaal toernooi in Vietnam

De eerste dag was het vooral uitrusten van de reis. Ik hoorde de verhalen van spelers die te snel wilden gaan trainen en daardoor…

16 mei 2022

Terugblik NVK Badminton 2022: badmintonfeestje in Amersfoort!

Terugblik NVK Badminton 2022: badmintonfeestje in Amersfoort!

Na een gedwongen onderbreking van twee jaar kon afgelopen weekend een vervolg worden gegeven aan de lange reeks door Badminton…

16 mei 2022

Wie strikt de veters van Mark Caljouw?

Wie strikt de veters van Mark Caljouw?

In de nieuwe podcast van Badminton Inside wordt het transfernieuws rondom BC Drop Shot uitgebreid besproken en laat playing coach…

13 mei 2022

Nederland speelt badminton: kom jij erbij?

Nederland speelt badminton: kom jij erbij?

Badminton is groot in Nederland: ruim 300.000 mensen spelen minstens één keer per maand badminton. Het is de…

11 mei 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!