De Wilders van het Nederlandse badminton!

De Wilders van het Nederlandse badminton!

Zo'n kapsel staat toch niemand!

Een paar weken geleden stond er op deze site een oproep: Is schrijven iets voor jou? Dan zijn we naar jou op zoek! Daar heb ik dus op gereageerd.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Ik ben na een aantal gesprekken met Christ en de zijnen begonnen met de vrijwilligersopdracht: leuk en actueel schrijven.

'k Zie mezelf als studente kleinkunst die toevallig ook graag badminton speelt. Ik voelde me geroepen daar iets mee te doen... En dan sta je naast op de site plotseling naast de Wilders van het Nederlandse badminton! Want ik zie het tot nu toe alleen maar als een grote bek en echt niets anders. Als we ooit de opdracht krijgen een film te maken over lege macht dan vraag ik Daniëls of hij mee wil werken als hoofdpersoon.

Wat had ik me voorgesteld van deze samenwerking, dat vraag ik me nu af. Eigenlijk niet zoveel, gewoon ervaring opdoen met dingen van alle dag opschrijven en de sport leuker maken dan verslagen uit clubblaadjes. Dingen die me raken als badmintonspeelster leuk maar scherp aansnijden met een licht humoristische ondertoon.

Bijna op hetzelfde moment komt er een man met een berg ervaring op de site die denkt dat hij alles weet over alles en daar ook nog een goed verhaal over kan schrijven. Zijn eerste verhaal op de site geeft 294 views terwijl mijn eerste verhaal het met 184 moet stellen.

Mijn missie is vanaf vandaag veranderd. Ik wil alles wat hij doet onder de loep nemen en een spiegel voorhouden. Als hij Wilders is, dan ben ik Halsema. Ik wil weten hoe vol of hoe leeg zijn glas is, niet omdat ik dit vooraf zo wilde, maar omdat hij naast me op de site staat en ik niet weet of hij daar ook thuishoort.

Alice

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Alice

Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dennis Eversdijk: wat is er anders?

Dennis Eversdijk: wat is er anders?

Waarom zou je naar Azië gaan om daar twee maanden of langer te gaan trainen bij Huynh en Ron? Het antwoord gaat bij mij al…

27 mei 2022

In gesprek met Jan Helmond: voorzitter van sportbond Badminton Nederland

In gesprek met Jan Helmond: voorzitter van sportbond Badminton Nederland

In mijn serie gesprekken met mensen van Badminton Nederland heb ik onlangs afgesproken met Jan Helmond. Hij is de huidige…

27 mei 2022

Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

In een kort berichtje op bvalmere.nl wordt de leden van eredivisieclub BV Almere medegedeeld dat Sporthal Raggers is verkocht aan…

21 mei 2022

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Enkele maanden lang gaf de website probeerbadminton.nu een foutmelding: veel badmintonclubs dachten dat Badminton Nederland de…

20 mei 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!