Voor het eerst wordt een trainer voor het schrijven betaald

Voor het eerst wordt een trainer voor het schrijven betaald

Erik Meijs werd in Vietnam aan het werk gezet en hoe! Tweede Kerstdag lees je erover.

Tweede Kerstdag is het zover: weer een nieuw, diepgaand artikel van onze eigen Ron Daniëls. De redactie van badmintonline.nl heeft Ron Daniëls gevraagd om een technisch stuk te schrijven over de trainingsaanpak van Erik Meijs tijdens zijn stage in Vietnam.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

We vroegen Daniëls om exclusief voor onze bezoekers uiteen te zetten hoe een toptrainer een talent als Erik aanpakt. Wat is de achterliggende gedachte van het type training?

De waarde van kennis

Het delen van kennis is lang niet zo vanzelfsprekend als vaak gedacht worden. En ja, voor het eerst wordt een trainer voor het schrijven betaald. OnlineHuisrekening.nl - kosten verdelen makkelijk gemaakt - heeft zich aangeboden als sponsor van dit 'premium artikel'.

Tweede Kerstdag: pak je iPad of laptop er maar bij en ga er eens goed voor zitten. Hier, op badmintonline.nl.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dennis Eversdijk speelt een lokaal toernooi in Vietnam

Dennis Eversdijk speelt een lokaal toernooi in Vietnam

De eerste dag was het vooral uitrusten van de reis. Ik hoorde de verhalen van spelers die te snel wilden gaan trainen en daardoor…

16 mei 2022

Terugblik NVK Badminton 2022: badmintonfeestje in Amersfoort!

Terugblik NVK Badminton 2022: badmintonfeestje in Amersfoort!

Na een gedwongen onderbreking van twee jaar kon afgelopen weekend een vervolg worden gegeven aan de lange reeks door Badminton…

16 mei 2022

Wie strikt de veters van Mark Caljouw?

Wie strikt de veters van Mark Caljouw?

In de nieuwe podcast van Badminton Inside wordt het transfernieuws rondom BC Drop Shot uitgebreid besproken en laat playing coach…

13 mei 2022

Nederland speelt badminton: kom jij erbij?

Nederland speelt badminton: kom jij erbij?

Badminton is groot in Nederland: ruim 300.000 mensen spelen minstens één keer per maand badminton. Het is de…

11 mei 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!