clubzoeker

Voor het eerst wordt een trainer voor het schrijven betaald

Voor het eerst wordt een trainer voor het schrijven betaald

Erik Meijs werd in Vietnam aan het werk gezet en hoe! Tweede Kerstdag lees je erover.

Tweede Kerstdag is het zover: weer een nieuw, diepgaand artikel van onze eigen Ron Daniëls. De redactie van badmintonline.nl heeft Ron Daniëls gevraagd om een technisch stuk te schrijven over de trainingsaanpak van Erik Meijs tijdens zijn stage in Vietnam.

clubzoeker

Ken je BC'67 Veghel al?

We vroegen Daniëls om exclusief voor onze bezoekers uiteen te zetten hoe een toptrainer een talent als Erik aanpakt. Wat is de achterliggende gedachte van het type training?

De waarde van kennis

Het delen van kennis is lang niet zo vanzelfsprekend als vaak gedacht worden. En ja, voor het eerst wordt een trainer voor het schrijven betaald. OnlineHuisrekening.nl - kosten verdelen makkelijk gemaakt - heeft zich aangeboden als sponsor van dit 'premium artikel'.

Tweede Kerstdag: pak je iPad of laptop er maar bij en ga er eens goed voor zitten. Hier, op badmintonline.nl.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!