clubzoeker

Roel van Heuckelom haalt Nederlandse toppers naar België

Roel van Heuckelom haalt Nederlandse toppers naar België

Na oud en nieuw gevierd te hebben met familie ben ik op 2 januari alweer afgereisd naar België voor een trainingskamp dat georganiseerd was door één van mijn trainers, Roel van Heuckelom.

clubzoeker

Ken je SV Meteoor al?

De trainingstage van Roel in Zwijndrecht nabij Antwerpen zit er op en heeft kunnen rekenen op een aantal grote namen; zowel spelers als trainers uit Nederland.

Zo hebben een 30-tal spelers uit vooral België vier dagen lang kunnen genieten van onder andere Erik Meijs, Jerry Natenstedt en Kirsten van der Valk. Daarnaast waren ook de trainers Ron Daniëls, Fred Besselink van de Nederlandse trainersopleiding, Fred van Wankum trainer van Yao Jie en BC Amersfoort en nog eens drie hulptrainers aanwezig.

We mogen fier zijn op onze trainer Roel dat hij zoveel toppers naar Zwijndrecht heeft kunnen krijgen. De deelnemers van het kamp hebben volop kunnen genieten van de kwaliteit die er in de hal rondliep. Het is dan ook bijzonder jammer dat de VBL (Vlaamse Badminton Liga, red-) dit project niet heeft ondersteund met promotie en zelfs een aantal spelers heeft verboden mee te doen aan de stage. Het negatieve advies van de VBL heeft Roel er niet van kunnen weerhouden grote namen binnen te krijgen. De Nederlanders zijn blijkbaar meer onder de indruk van de trainer uit Kapellen dan onze eigen VBL.

Als ouders van twee deelnemers willen we Roel bedanken voor het scheppen van deze mogelijkheid en we hopen dan ook dat we volgend jaar weer een stage mogen zien in Zwijndrecht met zoveel toptrainers en spelers uit Nederland.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Smashing speelt eerste uitwedstrijd van het seizoen

Smashing speelt eerste uitwedstrijd van het seizoen

Op zaterdag 30 september speelde Smashing de eerste uitwedstrijd van het seizoen tegen Amersfoort.

1 oktober 2023

Nederlaag in stadsderby voor DKC

Nederlaag in stadsderby voor DKC

Na twee overwinningen heeft DKC de eerste nederlaag moeten incasseren. De Haagse badmintonners gingen in de stadsderby tegen Drop…

1 oktober 2023

Almere pakt koppositie in de Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere pakt koppositie in de Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere heeft zondagmiddag in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen een overtuigende 8-0 overwinning gepakt tegen Roosterse.

1 oktober 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

Vrijdag verscheen de acceptatielijst van de 74e editie van de Yonex Dutch Open in de Maaspoort Den Bosch. Mark Caljouw…

28 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!