Roel van Heuckelom haalt Nederlandse toppers naar België

Roel van Heuckelom haalt Nederlandse toppers naar België

Na oud en nieuw gevierd te hebben met familie ben ik op 2 januari alweer afgereisd naar België voor een trainingskamp dat georganiseerd was door één van mijn trainers, Roel van Heuckelom.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De trainingstage van Roel in Zwijndrecht nabij Antwerpen zit er op en heeft kunnen rekenen op een aantal grote namen; zowel spelers als trainers uit Nederland.

Zo hebben een 30-tal spelers uit vooral België vier dagen lang kunnen genieten van onder andere Erik Meijs, Jerry Natenstedt en Kirsten van der Valk. Daarnaast waren ook de trainers Ron Daniëls, Fred Besselink van de Nederlandse trainersopleiding, Fred van Wankum trainer van Yao Jie en BC Amersfoort en nog eens drie hulptrainers aanwezig.

We mogen fier zijn op onze trainer Roel dat hij zoveel toppers naar Zwijndrecht heeft kunnen krijgen. De deelnemers van het kamp hebben volop kunnen genieten van de kwaliteit die er in de hal rondliep. Het is dan ook bijzonder jammer dat de VBL (Vlaamse Badminton Liga, red-) dit project niet heeft ondersteund met promotie en zelfs een aantal spelers heeft verboden mee te doen aan de stage. Het negatieve advies van de VBL heeft Roel er niet van kunnen weerhouden grote namen binnen te krijgen. De Nederlanders zijn blijkbaar meer onder de indruk van de trainer uit Kapellen dan onze eigen VBL.

Als ouders van twee deelnemers willen we Roel bedanken voor het scheppen van deze mogelijkheid en we hopen dan ook dat we volgend jaar weer een stage mogen zien in Zwijndrecht met zoveel toptrainers en spelers uit Nederland.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!