clubzoeker

Schrijf in voor de jeugdclinics tijdens de NK!

Schrijf in voor de jeugdclinics tijdens de NK!

De jeugdclinics zijn al jaren een succes en de vraag ernaar enorm groot, soms is er zelfs een wachtlijst. Sinds enige jaren organiseert Badminton Nederland bij haar grootste evenementen (Nederlandse Kampioenschappen in januari en de Yonex Dutch Open in oktober) deze activiteit voor de jeugd.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

In groepen van 16 kinderen worden er clinics van ongeveer een uur gegeven door een nationale topspeler of –speelster. Naast de clinic krijgen de kinderen (en hun begeleiding) ook toegangskaarten voor het evenement. Het is sinds vorig jaar ook mogelijk om halve groepen (8 kinderen) in te schrijven voor een clinic.

Wanneer?

Zaterdag 5 februari

Breedtesporthal, Almere (in het Topsportcentrum)

Voor wie?

In groepen van maximaal 16 jeugdleden is het mogelijk om een trainingssessie te volgen van een badminton speler/speelster van de nationale selectie van Badminton Nederland. Deze groep dient onder begeleiding te staan van maximaal 4 volwassenen van de vereniging. Op aanvraag is het ook mogelijk om halve groepen in te schrijven (8 jeugdleden met maximaal 2 volwassen begeleiders). Tijdens een training krijgen de spelers les van één of meerdere (ex-)topspelers, van wie ze de kneepjes van het 'badmintonvak' aangeleerd worden.

Bij deelname aan deze activiteit is de toegang tot het evenement inclusief en bovendien krijgen de jeugdleden ook een verrassing en een consumptie.

Opgeven?

Bent u geïnteresseerd om met uw vereniging deel te nemen aan de jeugdclinics tijdens de Nederlandse Kampioenschappen? Op zaterdag 5 februari 2012 worden deze weer georganiseerd. Inschrijven is mogelijk tot 15 januari 2012! Vol is vol.

U kunt een groep inschrijven door een bericht te sturen naar info@badminton.nl, t.a.v. Kasper Weijmans, o.v.v. jeugdclinics NK en de naam van de vereniging.

Noteer in de mail graag nogmaals de naam van de vereniging en de contactpersoon (met contactgegevens: naam, adres, woonplaats, email en telefoongegevens) en de grootte van de groep. De kosten bedragen voor leden van Badminton Nederland € 110,00 per groep (16 kinderen en 4 volwassenen).

Verenigingen die niet lid zijn van de bond kunnen de kostprijs opvragen via info@badminton.nl.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Het opleidings- en topsportprogramma van Badminton Nederland wordt deels gefinancierd door Badminton Nederland en deels door…

12 june 2024

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Virtuele games zijn de afgelopen jaren snel geëvolueerd en bieden spelers de mogelijkheid om verschillende sporten op…

10 june 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Afgelopen weekend vond het NJK Badminton 2024 plaats in Sportcentrum T-Kwadraat in Tilburg. Joep Strooper en Flora Wang wonnen in…

10 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!