SportSport

Jordy Hilbink in Denemarken met Dicky Palyama

Jordy Hilbink in Denemarken met Dicky Palyama

Vorige week speelde ik in Zagreb de Croatian international. Deze stad staat bekend om zijn mooie vrouwen en nog veel meer dingen. Ik wist voordat het toernooi begon dat ik in de kwalificatie moest starten.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

(...)

Dan zal ik jullie even bijpraten over hoe mij de trainingen in Denemarken bevallen. Vanaf zondag zit ik hier in een appartement, samen met Dicky. De trainingen worden gegeven onder leiding van coach/trainer Michael Kjeldsen. Voor vele een bekende naam, voor andere een totaal onbekend iemand. Vanaf tot op de dag van vandaag zijn de trainingen erg zwaar. Maar toch ook gedoseerd met veel tactische punten.

Vandaag was de climax. Multifeeding waarbij je 40 minuten achter elkaar, met nog 1 ander persoon helemaal tot het gaatje moet gaan wil je overleven. Uiteindelijk heb ik deze training doorstaan, maar mijn benen voelen nu wel 40 kilo zwaarder. Daarnaast zijn de club trainingen hier ook een stukje anders dan dat ik gewend was in Nederland. Morgenvroeg naar de ochtend training, vertrek ik weer richting het prachtige pittoreske plaatsje Emmen. Waar ik mij zal opmaken voor de masters in Amersfoort van aankomend weekend.

Lees de rest van Jordy's verslag op zijn website.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Op zaterdag 2 maart organiseren de VBO en Badminton Nederland de bijscholing Trainers Congres Dutch Junior 2024. De dag wordt…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!