Jordy Hilbink in Denemarken met Dicky Palyama

Jordy Hilbink in Denemarken met Dicky Palyama

Vorige week speelde ik in Zagreb de Croatian international. Deze stad staat bekend om zijn mooie vrouwen en nog veel meer dingen. Ik wist voordat het toernooi begon dat ik in de kwalificatie moest starten.

SportSport

Ken je BC Invictus al?

(...)

Dan zal ik jullie even bijpraten over hoe mij de trainingen in Denemarken bevallen. Vanaf zondag zit ik hier in een appartement, samen met Dicky. De trainingen worden gegeven onder leiding van coach/trainer Michael Kjeldsen. Voor vele een bekende naam, voor andere een totaal onbekend iemand. Vanaf tot op de dag van vandaag zijn de trainingen erg zwaar. Maar toch ook gedoseerd met veel tactische punten.

Vandaag was de climax. Multifeeding waarbij je 40 minuten achter elkaar, met nog 1 ander persoon helemaal tot het gaatje moet gaan wil je overleven. Uiteindelijk heb ik deze training doorstaan, maar mijn benen voelen nu wel 40 kilo zwaarder. Daarnaast zijn de club trainingen hier ook een stukje anders dan dat ik gewend was in Nederland. Morgenvroeg naar de ochtend training, vertrek ik weer richting het prachtige pittoreske plaatsje Emmen. Waar ik mij zal opmaken voor de masters in Amersfoort van aankomend weekend.

Lees de rest van Jordy's verslag op zijn website.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

Website GeenStijl reageert op het voorstel van NOC*NSF om een basisinkomen voor topsporters te faciliteren. De redactie is…

20 juli 2024

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

De Spelersraad van Badminton Nederland is een zelfstandig adviesorgaan binnen de bond. De spelersraad vertegenwoordigt binnen…

19 juli 2024

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Aanstaande vrijdag vindt de openingsceremonie plaats van de Olympische Spelen 2024 in Parijs, Robin Tabeling en Selena Piek…

19 juli 2024

Nieuwe website Badminton Nederland

Nieuwe website Badminton Nederland

Welkom op de nieuwe badminton website die je up-to-date houdt over alle zaken rondom badminton in Nederland.

19 juli 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!