Jordy Hilbink in Denemarken met Dicky Palyama

Jordy Hilbink in Denemarken met Dicky Palyama

Vorige week speelde ik in Zagreb de Croatian international. Deze stad staat bekend om zijn mooie vrouwen en nog veel meer dingen. Ik wist voordat het toernooi begon dat ik in de kwalificatie moest starten.

clubzoeker

Ken je BV Veenshuttle al?

(...)

Dan zal ik jullie even bijpraten over hoe mij de trainingen in Denemarken bevallen. Vanaf zondag zit ik hier in een appartement, samen met Dicky. De trainingen worden gegeven onder leiding van coach/trainer Michael Kjeldsen. Voor vele een bekende naam, voor andere een totaal onbekend iemand. Vanaf tot op de dag van vandaag zijn de trainingen erg zwaar. Maar toch ook gedoseerd met veel tactische punten.

Vandaag was de climax. Multifeeding waarbij je 40 minuten achter elkaar, met nog 1 ander persoon helemaal tot het gaatje moet gaan wil je overleven. Uiteindelijk heb ik deze training doorstaan, maar mijn benen voelen nu wel 40 kilo zwaarder. Daarnaast zijn de club trainingen hier ook een stukje anders dan dat ik gewend was in Nederland. Morgenvroeg naar de ochtend training, vertrek ik weer richting het prachtige pittoreske plaatsje Emmen. Waar ik mij zal opmaken voor de masters in Amersfoort van aankomend weekend.

Lees de rest van Jordy's verslag op zijn website.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!