Komend weekend Carlton GT1 AA-Drink Master toernooi in Amersfoort

Komend weekend Carlton GT1 AA-Drink Master toernooi in Amersfoort

Het komende weekend is weer het Internationale Masters toernooi in Amersfoort, zo'n 180 spelers doen Amersfoort aan voor dit toernooi.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Badminton Nederland wijzigde onlangs het concept van de satellite toernooien. Er werden nog maar zes toernooien toegelaten tot het nieuwe Master circuit. Deze hebben een hoger prijzengeld en de organiserende verenigingen worden beoordeeld op hun organisatie. Ook zijn er meer punten voor de nationale ranking te verdienen.

Op deze wijze hoopt BNL meer deelnemers te strikken voor dit circuit, wat ook voor het eindklassement een mooi prijzengeld heeft.

In Amersfoort komen aan de start in de Master klasse 40 mannen en 23 vrouwen. Bij de vrouwen voert de Russische nummer vier Natalia Perminova de plaatsingslijst aan, BC Amersfoort speelster Gayle Mahulette werd de 3e plaats toebedeeld.

Leon Nottelman is 1e op de plaatsinglijst bij de mannen, winnaar van de vorige editie in Amersfoort. Nick Fransman komt op de vierde plaats.

Aan het toernooi nemen veel BC Amersfoort spelers deel, waaronder Jelle Maas, Joéli Residay, Nick Fransman, Maartje Verheul en Gayle Mahulette uit het eredivisieteam. Ook uit de andere BC Amersfoort teams nemen in alle klassen spelers deel.

De wedstrijden zijn zaterdag 17 maart vanaf 9:00 tot 20:00 uur en zondag 18 maart zijn de finales vanaf 13:00 uur.

Het toernooi wordt gespeeld in de thuishaven van BC Amersfoort de Juliana van Stolberg sporthal aan de Leusderweg te Amersfoort, en staat onder leiding van de BC Amersfoort wedstrijdleiding van Ans Top bijgestaan door BNL referee Ben Lageweg.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!