Toernooiwinst Master Amersfoort voor Erik Meijs

Toernooiwinst Master Amersfoort voor Erik Meijs

Dit weekend het eerste Mastertoernooi van het seizoen in Amersfoort. Dit toernooi paste mooi in mijn programma, dus ik had besloten om meteen ook alle drie de onderdelen te spelen om weer te wennen aan het spelen van veel wedstrijden achter elkaar.

clubzoeker

Maak kennis met Quinlen Chau!

Ik begon de zaterdag met een single tegen Ruben Jille. Ron Daniëls en ik hadden van te voren goed uitgedacht hoe we dit toernooi zouden gaan spelen en het is gelukt!

Na de single tegen Ruben die ik eenvoudig in 2 sets won, moest ik mixen samen met de Belgische Debbie Janssens. Dit was de eerste keer dat we samen speelden en dat was dus echt even wennen nog. De eerste set wonnen we makkelijk van Russel en Myke, maar hierna begonnen zij beter in de wedstrijd te komen en waren wij tactisch niet altijd bij de les. Helaas verloren we de tweede en derde set close. Hier baalde ik erg van, maar wist wel dat er dus meer inzit als we zo kunnen spelen voor de eerste keer!

Hierna mocht ik tegen nog een jeugdspeler singelen, namelijk Alex Vlaar. Het werd een leuke wedstrijd, maar ook nu weer wist ik precies hoe ik moest spelen en kon ik goed een aantal dingen oefenen!

Vervolgens was het tijd om een dubbel te spelen samen met Joeli Residay. Ook dit was de eerste keer voor ons en we hadden het niet getroffen met de loting tegen Russell en Robin. Joeli was de mix ervoor door zijn rug gegaan, dus helemaal 100% kon hij helaas niet spelen. We hebben leuke rally's kunnen spelen, maar een kans om te winnen hadden we vandaag niet.

Lees de rest van Eriks verhaal op zijn website.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang heeft goud gewonnen in het vrouwenenkel en gemengddubbel op de Austrian U17 Open.

21 juni 2022

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Terug uit Cambodja lag er weer een keihard trainingsprogramma klaar. De afgelopen anderhalve week was het slagvastheidstraining,…

20 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!