SportSport

Junior Master Gülick Toernooi 2012

Junior Master Gülick Toernooi 2012

Komend weekend wordt in Tegelen de 39e editie van het jaarlijkse Gülick toernooi gehouden.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Als organiserende club is BC Olympia '56 blij dat alle voortekenen er zijn om van het toernooi, behorende tot het Badminton Business Netwerk Junior Master Circuit, weer een sportieve en gezellige editie te maken.

Met 124 ingeschreven spelers wordt er op zaterdag 21 en zondag 22 april 2012 in 20 onderdelen gestreden voor de prijzen. Het wordt komend weekend ook weer een internationaal Junior Master toernooi met deelnemers vanuit Suriname. Er wordt op zaterdag gespeeld tussen 9:00 en 20:00 uur en op zondag van 9:00 tot 18:00 uur. Kom dus kijken.

Alle sportieve ingrediënten zijn dus aanwezig voor een spannend en sportief toernooi. Daarnaast zullen we op onze eigen Tegelse manier wederom ervoor zorgen dat er ook voldoende gezelligheid aanwezig is. Zo zal er een stand met badmintonartikelen en bespanservice staan en spelers kunnen energie bijtanken in ons eigen Italiaanse restaurant waar heerlijke macaroni en tomatensoep zal worden geserveerd.

Tegelen is er dus klaar voor om er een sportief en gezellig toernooi van te maken voor spelers en toeschouwers. Ben jij er ook klaar voor... kom dan naar de Gülickhal (De Drink 7) in Tegelen dit weekend.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Op zaterdag 2 maart organiseren de VBO en Badminton Nederland de bijscholing Trainers Congres Dutch Junior 2024. De dag wordt…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!