clubzoeker

Junior Master Gülick Toernooi 2012

Junior Master Gülick Toernooi 2012

Komend weekend wordt in Tegelen de 39e editie van het jaarlijkse Gülick toernooi gehouden.

Maak kennis met Sasha Vermaas!

Als organiserende club is BC Olympia '56 blij dat alle voortekenen er zijn om van het toernooi, behorende tot het Badminton Business Netwerk Junior Master Circuit, weer een sportieve en gezellige editie te maken.

Met 124 ingeschreven spelers wordt er op zaterdag 21 en zondag 22 april 2012 in 20 onderdelen gestreden voor de prijzen. Het wordt komend weekend ook weer een internationaal Junior Master toernooi met deelnemers vanuit Suriname. Er wordt op zaterdag gespeeld tussen 9:00 en 20:00 uur en op zondag van 9:00 tot 18:00 uur. Kom dus kijken.

Alle sportieve ingrediënten zijn dus aanwezig voor een spannend en sportief toernooi. Daarnaast zullen we op onze eigen Tegelse manier wederom ervoor zorgen dat er ook voldoende gezelligheid aanwezig is. Zo zal er een stand met badmintonartikelen en bespanservice staan en spelers kunnen energie bijtanken in ons eigen Italiaanse restaurant waar heerlijke macaroni en tomatensoep zal worden geserveerd.

Tegelen is er dus klaar voor om er een sportief en gezellig toernooi van te maken voor spelers en toeschouwers. Ben jij er ook klaar voor... kom dan naar de Gülickhal (De Drink 7) in Tegelen dit weekend.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

In een spannende driesetter - driegamer voor de puristen - hebben Robin Tabeling en dubbelpartner Selena Piek hun eerste partij…

29 juni 2022

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!