SportSport

Laatste Vietnam-dagboekverslagje van Erik Meijs

Laatste Vietnam-dagboekverslagje van Erik Meijs

Helaas is dit mijn laatste verslag over mijn trainingsstage in Vietnam.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Ik eindigde mijn vorige dagboekdeel met dat we naar een foodfestival gingen met verschillende soorten Vietnamees eten. Het werd een heerlijke middag/avond waarbij ik inderdaad van alles heb gegeten. Natuurlijk kwam ook Rons favoriet rat naar boven drijven, dus ook daar heb ik weer heerlijk van mee gesmuld.

Afgelopen zondag zijn we gaan trainen in een andere hal dan normaal. Dit was een grotere hal met 12 banen. Het enige nadeel was wel dat het hier nog even een paar graden warmer was dan in de andere hal. In Ho Chi Minh City zelf werd het ook elke dag warmer (tegen de 40 graden) en dat vond ik heerlijk. Het werd een pittige training, omdat we nog even alles eruit wilden halen wat erin zat, omdat we de trainingsweken goed wilde afsluiten.

Hierna zijn we met z'n allen gaan lunchen in een seafood restaurant dichtbij en vervolgens konden we lekker relaxen en hadden we de rest van de dag vrij.

In de avond werden Tobi, Amelie en ik uitgenodigd door 2 spelers die de hele week met ons hebben meegetraind, Thao en mijn naamgenoot Erik Nguyen, om met hen te gaan eten. Dit gingen we natuurlijk doen! We kwamen deze keer echt op een plek terecht die je ten eerste nooit zou vinden en waar je ten tweede dus echt nooit zou komen!

We gingen eerst naar de buitenrand van Ho Chi Minh City, vervolgens gingen we een steegje in waar je liever niet komt als het donker is, vervolgens zie je 150 scooters en daarna is er opeens aan het einde van dit steegje een super leuk gezellig restaurant!

Natuurlijk hebben we ook hier weer heerlijk gegeten en wat lol gemaakt met z'n allen en kon ik af en toe wat serveersters in de maling nemen omdat ik inmiddels een paar leuke woordjes Vietnamees kon praten!

Na het heerlijk eten nog een ijsje gegeten op de 8ste verdieping van een gebouw met mooi uitzicht over de stad en toen weer snel naar bedje gegaan, want de dag erna stond er nog een training op het programma en de reis terug naar het koude Nederland...

Lees de rest van Eriks verslag op zijn website.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!