clubzoeker

Training op Oro

Training op Oro

Vijf maanden lang zal er badmintontraining zijn op Oro, Denemarken. Deze zomer gaan we voor het eerst van start met een trainingsstage van vijf maanden.

SportSport

Maak kennis met Robin Tabeling!

Volgende week gaan we starten met enkele spelers uit Duitsland. Na het Oro-kamp gaan we weer verder met de privétraining voor eenieder die daar zin in heeft.

Er zijn allerlei mogelijkheden denkbaar. Je kan komen als enkelspeler of als dubbelkoppel, maar ook met kleine groepjes. Ook met betrekking tot de tijd is er van alles mogelijk: van minimaal een week tot een paar maanden.

De stages zijn niet alleen voor spelers, maar ook voor trainers of begeleiders die graag meer over badminton te weten willen komen. Je zou het kunnen vergelijken met een intensieve taalcursus. We gaan in korte tijd aan een aantal onderdelen werken die na het verloop aanzienlijk verbeterd moeten zijn. Er zijn geen minimum aantal spelers alleen een maximum van zes. Er is tweemaal per dag haltraining, conditietraining, core stability training en eventueel krachttraining.

Ouders die hun kinderen graag eens willen laten beoordelen op de vaardigheden en voor training advies hebben hier een mogelijkheid. Ook topspelers zijn welkom voor intensieve training of voorbereiding op belangrijke toernooien of als seizoensstart.

Als je belangstelling hebt of je wil meer weten, stuur dan een e-mail naar Ron Daniëls (privecoach-at-yahoo.com).

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

12 july 2024

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!