SportSport

Training with the Stars op Oro in Denemarken

Training with the Stars op Oro in Denemarken

Spelers en trainers opgelet: alle mededelingen over het Oro-kamp verschijnen op badmintonline.nl.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Natuurlijk beantwoord ik ook e-mail als er extra vragen zijn, maar de algemene informatie komt de komende weken op deze site te staan.

Beide weken zitten vol en je kunt alleen nog maar op de wachtlijst komen voor het geval dat er iemand uitvalt. De wachtlijst gaat niet op sterkte maar op binnenkomst. Je krijgt een nummer die je positie op de wachtlijst aangeeft.

Voor week 31 worden de spelers zaterdag 28 juli tussen 12.00 en 14.00 uur verwacht. Vrijdagavond 3 augustus is het afsluiting en zaterdagmorgen vertrekt deze groep weer. Dezelfde dag komt weer tussen 12.00 en 14.00 uur de groep voor week 32 aan.

Trainers en spelers overnachten in de hal of in meegebrachte tenten, caravans of mobilhomes. Iedereen moet een slaapzak en luchtbed mee nemen. Er zijn enkele personen die graag in het hotel een paar 100 meter van de hal willen slapen. Dat is niet inbegrepen in de prijs van het kamp, maar je kunt wel een korting krijgen.

Er is een wasmachine in de hal aanwezig en voor 30 kronen kan je daar gebruik van maken. Er is ook internet in de hal, daar kan je gratis gebruik van maken.

Er is geen bespanservice op het eiland, daarvoor moeten we naar Holbaek. Het is dan ook verstandig om voldoende materiaal bij je te hebben. Naast je gewone badmintonspullen neem je ook loopschoenen mee, want er is regelmatig buitentraining als het weer het toelaat.

Tegenover de hal ligt de supermarkt. Daar kan je alles krijgen dat je nodig mocht hebben. Let wel: je kunt op het eiland geen geld wisselen of pinnen. Doe dat dus voordat je de overvaart naar Oro maakt.

Er is een dokter op het eiland mocht dat noodzakelijk zijn. Er is elke dag spreekuur en in noodgevallen kan hij binnen vijf minuten in de hal zijn. Het toeval wil dat de dokter oud elite badmintonspeler is en oud wereldkampioen bij de veteranen. Er is in de supermarkt ook een apotheek waar zowel handmedicijn als op recept kan worden verkregen. Vergeet niet je ziekenfondspapieren of -kaart mee te nemen. Tijdens het hele kamp is er een fysiotherapeut aanwezig.

Als je met het vliegtuig en trein komt, dan neem je van af het vliegveld de trein naar Holbaek. Het is nog geen 10 minuten lopen van het station naar de boot die naar Oro vaart. Vanaf de boot is het nog 10 minuten lopen naar de hal.

Met de auto is het verstandig de andere overvaart te nemen via Hammerbakke. Niet iedere GPS geeft dat aan, voer dan Skiby in op je GPS dan kom je vanzelf borden met Oro tegen. Vanaf de pont rij je een paar kilometer rechtdoor voorbij de kerk, daar sla je links af en heb dan hal na 500 meter aan je linker kant.

Volgende week komt er op deze site informatie over de trainers en wat je kan verwachten op het kamp. Alle informatie over het kamp komt ook onder de banner 'Training with the Stars', zodat je de informatie niet hoeft terug te zoeken.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

12 july 2024

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!