Training with the Stars op Oro in Denemarken

Training with the Stars op Oro in Denemarken

Spelers en trainers opgelet: alle mededelingen over het Oro-kamp verschijnen op badmintonline.nl.

Maak kennis met Liam Birahy!

Natuurlijk beantwoord ik ook e-mail als er extra vragen zijn, maar de algemene informatie komt de komende weken op deze site te staan.

Beide weken zitten vol en je kunt alleen nog maar op de wachtlijst komen voor het geval dat er iemand uitvalt. De wachtlijst gaat niet op sterkte maar op binnenkomst. Je krijgt een nummer die je positie op de wachtlijst aangeeft.

Voor week 31 worden de spelers zaterdag 28 juli tussen 12.00 en 14.00 uur verwacht. Vrijdagavond 3 augustus is het afsluiting en zaterdagmorgen vertrekt deze groep weer. Dezelfde dag komt weer tussen 12.00 en 14.00 uur de groep voor week 32 aan.

Trainers en spelers overnachten in de hal of in meegebrachte tenten, caravans of mobilhomes. Iedereen moet een slaapzak en luchtbed mee nemen. Er zijn enkele personen die graag in het hotel een paar 100 meter van de hal willen slapen. Dat is niet inbegrepen in de prijs van het kamp, maar je kunt wel een korting krijgen.

Er is een wasmachine in de hal aanwezig en voor 30 kronen kan je daar gebruik van maken. Er is ook internet in de hal, daar kan je gratis gebruik van maken.

Er is geen bespanservice op het eiland, daarvoor moeten we naar Holbaek. Het is dan ook verstandig om voldoende materiaal bij je te hebben. Naast je gewone badmintonspullen neem je ook loopschoenen mee, want er is regelmatig buitentraining als het weer het toelaat.

Tegenover de hal ligt de supermarkt. Daar kan je alles krijgen dat je nodig mocht hebben. Let wel: je kunt op het eiland geen geld wisselen of pinnen. Doe dat dus voordat je de overvaart naar Oro maakt.

Er is een dokter op het eiland mocht dat noodzakelijk zijn. Er is elke dag spreekuur en in noodgevallen kan hij binnen vijf minuten in de hal zijn. Het toeval wil dat de dokter oud elite badmintonspeler is en oud wereldkampioen bij de veteranen. Er is in de supermarkt ook een apotheek waar zowel handmedicijn als op recept kan worden verkregen. Vergeet niet je ziekenfondspapieren of -kaart mee te nemen. Tijdens het hele kamp is er een fysiotherapeut aanwezig.

Als je met het vliegtuig en trein komt, dan neem je van af het vliegveld de trein naar Holbaek. Het is nog geen 10 minuten lopen van het station naar de boot die naar Oro vaart. Vanaf de boot is het nog 10 minuten lopen naar de hal.

Met de auto is het verstandig de andere overvaart te nemen via Hammerbakke. Niet iedere GPS geeft dat aan, voer dan Skiby in op je GPS dan kom je vanzelf borden met Oro tegen. Vanaf de pont rij je een paar kilometer rechtdoor voorbij de kerk, daar sla je links af en heb dan hal na 500 meter aan je linker kant.

Volgende week komt er op deze site informatie over de trainers en wat je kan verwachten op het kamp. Alle informatie over het kamp komt ook onder de banner 'Training with the Stars', zodat je de informatie niet hoeft terug te zoeken.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!