clubzoeker

Erik Meijs: 'Eerste week Oro zit erop'

Erik Meijs: 'Eerste week Oro zit erop'

Zoals ik had gemeld ben ik afgelopen maandag vertrokken naar Oro in Denemarken voor het trainingskamp van Ron Daniëls.

clubzoeker

Maak kennis met Dion Hoegen!

Na een voorspoedige reis kwam ik aan bij het kamp en had er erg zin in.

Dinsdag begon de week voor mij met meteen flink wat trainingen in de groep die onder leiding stond van de Deense topspeler Christian Lind Thomsen en Dicky Palyama.

Het is erg leuk en goed dat deze twee er zijn, want dat is toch even een ander niveau en ze weten veel beter hoe je naar de top kunt komen en hoe er wordt gespeeld op dat niveau.

De trainingen zijn erg zwaar, want ik heb 3 tot 4 keer per dag getraind tot nu toe, waarvan de meeste trainingen vooral fysiek zijn.

Het was dan ook lekker dat ik afgelopen vrijdag even wat afwisseling had omdat we toen met een paar spelers (Kirsten van der Valk en Marco de Jager) naar het trainingscentrum in Greve zijn gegaan om daar aan een training mee te doen. De trainster Nadia Lyduch was erg tevreden over mijn vooruitgang in de afgelopen weken, dus dat was erg fijn om te horen en beschouw ik maar als een compliment naar mezelf toe.

Op Oro heb ik ook nog regelmatig meegedaan met de tweede groep, bestaande uit spelers waarvan de leeftijd varieert tussen de 14 en 21 jaar. Het is erg leuk om te zien dat deze spelers het super naar hun zin hebben en erg veel willen leren. Ik heb onder andere geholpen met Core Stability oefeningen.

Lees de rest van Eriks verhaal op zijn website.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Webinar over grensoverschrijdend gedrag op 15 november 2023

Webinar over grensoverschrijdend gedrag op 15 november 2023

Badminton Nederland vindt dat iedereen een leven lang moet kunnen genieten van de badmintonsport. Daarom zetten wij in op een…

3 oktober 2023

Smashing speelt eerste uitwedstrijd van het seizoen

Smashing speelt eerste uitwedstrijd van het seizoen

Op zaterdag 30 september speelde Smashing de eerste uitwedstrijd van het seizoen tegen Amersfoort.

1 oktober 2023

Nederlaag in stadsderby voor DKC

Nederlaag in stadsderby voor DKC

Na twee overwinningen heeft DKC de eerste nederlaag moeten incasseren. De Haagse badmintonners gingen in de stadsderby tegen Drop…

1 oktober 2023

Almere pakt koppositie in de Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere pakt koppositie in de Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere heeft zondagmiddag in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen een overtuigende 8-0 overwinning gepakt tegen Roosterse.

1 oktober 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!