SportSport

Oro 2013 inschrijving weer geopend

Oro 2013 inschrijving weer geopend

Het Oro trainingskamp is een succesformule en dat heeft veel voordelen maar zeker ook nadelen.

clubzoeker

Maak kennis met Esmeralda van Drunen!

Het grootste nadeel is dat de plaatsen beperkt zijn, omdat we niet aan de kwaliteit willen inleveren dat er 1 of 2 trainers per baan moeten zijn. De twee weken van dit jaar waren meer dan goed bezet en er was zelfs een wachtlijst. Dit wil ik voor volgend jaar voorkomen. De spelers op deze wachtlijst hebben al een plaats voor volgend jaar toegewezen gekregen net als de spelers die eerder zijn geweest voorrang hebben. Daar wordt nu al gebruik van gemaakt. Dat betekent dat er twee weken na het afsluiten van het kamp nu al een aardig wat spelers en enkele trainers op de inschrijflijst staan.

Omdat ik vorig jaar zo vroeg ben begonnen met de inschrijvingen heb ik hele goede afspraken kunnen maken met toptrainers en spelers. Dat gaan we dus ook volgend jaar weer doen, zodat ik eventueel de hal meer weken kan huren en nog meer trainers kan krijgen voor een van de meest speciale badmintonkampen van Europa.

Dicky Palyama wil zich graag inzetten om de koning van de backhand naar Oro te laten komen. Ja, je hebt het goed gelezen: ik zou graag zien dat deze oud nummer een van de wereld uit Indonesië op Oro is volgend jaar. En als dat niet lukt, want ik weet dat het niet eenvoudig is om zulke spelers te krijgen, dan kan ik zeggen dat we ook gesprekken voeren met Peter, de grootste Deen ever, dus laten we hem maar even Peter de Grote noemen.

Inschrijven via badmintonline.nl

Vroeg inschrijven kost minder en maakt het voor mij mogelijk om de dingen te doen zoals ik hierboven beschrijf. Je kunt inschrijven via deze site (stuur hiertoe een e-mail naar info apestaartje badmintonline.nl) en dat is gelijk je eerste besparing, want elke inschrijving binnen Nederland via badmintonline.nl geeft je recht op een Oro-shirt met je naam erop. Als je de helft van het inschrijfgeld betaalt voor 1 november 2012 dan krijg je €25 korting en als je alles voldoet voor die datum dan is dat €50. Mike Proost is de enige speler die er alle 3 de jaren is geweest en krijgt volgend jaar 50% korting.

Na volgend jaar zullen er veel meer spelers zijn die dit zullen bereiken, want het aantal veelplegers is groot op Oro. Eenmaal geweest betekent dat je terug gaat komen.

Ook op de trainersopleiding komen er een aantal terug voor het vervolg op de eerste bijscholing. Rien, Huynh, Roel en Henri zijn er voor het tweede jaar op rij en hebben volgend jaar een aparte status. Deze drie trainers kunnen rekenen op een aantal bijscholingen die ze niet snel zullen vergeten van een trainer die al jarenlang op mijn verlanglijst staat, maar daarover later meer.

Alle trainers die de bijscholing hebben gedaan, hebben succes met hun kennis en voor de enkeling die het niet heeft kunnen volbrengen is er altijd een baan bij Badminton Nederland in de jeugdselectie waar kennis niet zo hoog op het programma staat. Ja, ik moet eerlijk toegeven dat ik nog steeds vind dat Badminton Nederland achterloopt en geen kwaliteit te bieden heeft. Misschien gaat het veranderen na 25 augustus, maar ik ben er niet gerust op daarom wordt Oro nog belangrijker voor trainers die echt iets willen met hun badmintonkennis.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Badmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben zich officieel gekwalificeerd voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs.

15 may 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vinden in het T-Kwadraat in Tilburg de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024 (NJK) plaats en…

8 may 2024

Drie nieuwe instromers in S-1 selectie Badminton Nederland

Drie nieuwe instromers in S-1 selectie Badminton Nederland

Per 1 augustus 2024 stromen Dion Hoegen, Vihaan Shah en Sterre Bang in bij de S-1 selectie op Papendal.

8 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!