Persoonlijke training op OroDenmark

Persoonlijke training op OroDenmark

In februari 2013 starten we weer met een nieuwe periode van drie maanden persoonlijke training op Oro.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De feestdagen zitten er op en de koude wordt dan weer wat minder.

Er hebben op vallend veel dames belangstelling voor deze periode. Het is misschien wel een goed idee om naast de gewone training een speciale damestraining te gaan doen voor zowel de damesenkel als damesdubbel.

Wat me ook opviel is dat er vragen komen over speciaal training voor het daarop volgende seizoen. Meiden de graag een analyse willen hebben over een bepaald onderdeel van hun spel omdat ze daar graag de focus op willen leggen bij hun club of voor het nationale team.

Het is ook juist datgene wat ik graag wil doen. Bepaalde onderdelen van het spel extra belichten. De zwakke kanten van de rol die een speler heeft versterken, zodat die rol veel beter uit de verf komt.

Twee spelers hebben zich alweer voor de volle twee maanden aangemeld terwijl een paar anderen graag één maand willen komen. Ook voor in de voorjaarsvakantie hebben drie spelers belangstelling, waarvan twee willen komen samen met hun trainer zodat ze de training ook na Oro door kunnen zetten.

Badminton op Oro

Ik ben erg blij met de ontwikkeling van 'mijn eiland'. Drie jaar terug heb ik bij de burgemeester een presentatie gehouden en hij heeft dat beleefd aangehoord. Twee weken terug waren Huynh en ik weer op het kantoor van de burgervader en hij wist nog alles wat ik hem toen had verteld dat we zouden gaan doen. We hebben dit deel kunnen afvinken: het is volbracht. We hebben geleverd wat we hadden beloofd en daarom hebben we meer en meer medewerking voor ons volgende doel.

Heb je belangstelling om met dit team mee te doen, dan kunnen we kijken of je er in past en wat we voor jou kunnen doen. Of je nu gewoon eens lekker persoonlijk wil werken en geen belangstelling hebt om de top te halen of als je doel de Olympische Spelen is: je kunt altijd contact met me opnemen en ik zorg ervoor dat jij je doel haalt.

Ron Daniëls

Voor dagelijkse updates kijk je op www.facebook.com/orodenmark.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!