SportSport

Digitaal inschrijven voor OroDenmark via badmintonline.nl

Digitaal inschrijven voor OroDenmark via badmintonline.nl

Na OroDenmark op facebook en de vele (trainings)artikelen over dit eiland, komt er iets extra's.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Vanaf nu kun je hier op badmintonline.nl informatie aanvragen of je inschrijven voor een trainingsweek bij OroDenmark.

De mogelijkheden voor training bij OroDenmark zijn het afgelopen jaar met steun van Carlton aardig uitgegroeid. Wat begon als een zomerkamp van twee weken is het gegaan naar zes maanden training in seizoen 2012-2013.

De deelnemende spelers zijn heel erg trouw en komen regelmatig terug. Met Mike Proost als uitschieter, want die is vanaf de eerste keer geweest en heeft geen enkel kamp overgeslagen. Naast de spelers is er ook een steeds maar groeiende lijst van trainers die de weg naar het eiland vinden voor de week van bijscholingen en om docent te zijn.

De trainers die er zijn geweest blijven ook vaak terugkomen en zijn ook regelmatige schrijvers geworden op badmintonline.nl. Enige namen van trainers en docenten zijn Henri Vervoort, Roel van Heuckelom, Aad van Zeijl, René Sehr, Judith Meulendijks, Morten Christensen, Joris van Soerland, Martin Eriksen, Dicky Palyama, Andreas Johannsen, Christian Lind en nog veel, veel meer.

Afgevaardigde Badminton Nederland op werkbezoek bij OroDenmark

De belangstelling is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. We hebben deelnemers uit Denemarken, Nederland, BelgiÎ, Duitsland, Frankrijk, ItaliÎ en Vietnam. Trainers van de nationale Selectie in Denemarken komen kijken hoe we het kamp van OroDenmark opzetten en ook in ons land begint men zich te interesseren voor deze aanpak.

Sterker nog: in februari verwelkomen we een van de afgevaardigden van Badminton Nederland. Afgevaardigde Harm van Schaik wil namelijk met eigen ogen zien wat het eiland zoal te bieden heeft. De voorzitter van de VBO (Vereniging Badminton Oefenmeesters) is er al geweest en we hebben met zijn organisatie de wens uitgesproken om kennis te gaan delen via deze club.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Van nummer 25 op 27 september jl. naar nummer 37 vandaag:…

6 december 2022

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

In Haarlem versloeg thuisploeg Duinwijck mede-titelkandidaat Almere met 6-2 tijdens de tweede fase van de Nederlandse Badminton…

5 december 2022

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Zaterdag 3 december, de start van de tweede helft van de Nederlandse Badminton Eredivisie. De eerste helft van de competitie werd…

4 december 2022

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!