Digitaal inschrijven voor OroDenmark via badmintonline.nl

Digitaal inschrijven voor OroDenmark via badmintonline.nl

Na OroDenmark op facebook en de vele (trainings)artikelen over dit eiland, komt er iets extra's.

Ken je BV Unicum al?

Vanaf nu kun je hier op badmintonline.nl informatie aanvragen of je inschrijven voor een trainingsweek bij OroDenmark.

De mogelijkheden voor training bij OroDenmark zijn het afgelopen jaar met steun van Carlton aardig uitgegroeid. Wat begon als een zomerkamp van twee weken is het gegaan naar zes maanden training in seizoen 2012-2013.

De deelnemende spelers zijn heel erg trouw en komen regelmatig terug. Met Mike Proost als uitschieter, want die is vanaf de eerste keer geweest en heeft geen enkel kamp overgeslagen. Naast de spelers is er ook een steeds maar groeiende lijst van trainers die de weg naar het eiland vinden voor de week van bijscholingen en om docent te zijn.

De trainers die er zijn geweest blijven ook vaak terugkomen en zijn ook regelmatige schrijvers geworden op badmintonline.nl. Enige namen van trainers en docenten zijn Henri Vervoort, Roel van Heuckelom, Aad van Zeijl, René Sehr, Judith Meulendijks, Morten Christensen, Joris van Soerland, Martin Eriksen, Dicky Palyama, Andreas Johannsen, Christian Lind en nog veel, veel meer.

Afgevaardigde Badminton Nederland op werkbezoek bij OroDenmark

De belangstelling is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. We hebben deelnemers uit Denemarken, Nederland, BelgiÎ, Duitsland, Frankrijk, ItaliÎ en Vietnam. Trainers van de nationale Selectie in Denemarken komen kijken hoe we het kamp van OroDenmark opzetten en ook in ons land begint men zich te interesseren voor deze aanpak.

Sterker nog: in februari verwelkomen we een van de afgevaardigden van Badminton Nederland. Afgevaardigde Harm van Schaik wil namelijk met eigen ogen zien wat het eiland zoal te bieden heeft. De voorzitter van de VBO (Vereniging Badminton Oefenmeesters) is er al geweest en we hebben met zijn organisatie de wens uitgesproken om kennis te gaan delen via deze club.

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Mark Caljouw en het vrouwendubbel Selena Piek/Cheryl Seinen hebben de tweede ronde bereikt op de Yonex Swiss Open in Basel. Voor…

3 maart 2021

Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Op de eerste dag van de Yonex Swiss Open in Basel kwamen twee Nederlandse koppels in actie in het gemengddubbel. Helaas bleek…

2 maart 2021

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Afgelopen zaterdag 27 februari jl. vond de digitale Bondsvergadering van Badminton Nederland plaats. Alle 11 afgevaardigden waren…

1 maart 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Vanaf dinsdag 2 maart kan er in de St. Jakobshalle in Basel gejaagd worden op US$ 140.000 prijzengeld tijdens de Swiss Open 2021,…

1 maart 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!