clubzoeker

Extra week op OroDenmark

Extra week op OroDenmark

Afgelopen week heb ik uit Frankrijk een vraag gekregen om voor een aantal Franse spelers iets te doen op OroDenmark in week 30.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Dat is van zaterdag 20-07 t/m vrijdag 26-07-2013. Het gaat hier om spelers van nationaal niveau U13 en U15. Er komt ook een aantal Deense spelers van die leeftijd, maar we willen graag ook een paar Nederlanders en Belgen uitnodigen. We willen tussen de 12 en de 16 spelers hebben die zowel met als zonder hun ouders kunnen komen.

Er zijn een tweetal Deense trainers aanwezig naast Huynh uit Vietnam en twee Nederlandse trainers, zodat we weer uitkomen op 1 trainer per 2 spelers. Je moet vooral heel erg veel motivatie hebben om iets te willen leren en heel graag de hele dag op de baan willen staan. We bieden je een trainingskamp dat je niet snel zult vergeten en een video na afloop met voor jou speciale aandachtspunten die je mee terug kan nemen naar je club of nationale trainer.

Omdat het een speciale extra week is die niet in de planning stond en we nog nooit een kamp hebben gehouden voor zulke jonge spelers alleen doen we dit kamp voor een speciale prijs.

Klik hier voor meer informatie en om je op te geven.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

De Nederlandse Badminton Eredivisie bestaat volgende seizoen uit acht teams. Hoornse en AMOR hebben zich teruggetrokken.

31 mei 2023

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Afgelopen april werd bij VELO in Wateringen de Dutch International gespeeld. Daar trof ik de bondscoach voor de Nederlandse…

31 mei 2023

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

De BWF heeft besloten om het verbod op de spinservice te verlengen tot en met de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs…

30 mei 2023

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Het doek lijkt definitief gevallen voor de spinservice, die de badmintonwereld recentelijk op zijn kop zette. De bijna niet te…

29 mei 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!