SportSport

Extra week op OroDenmark

Extra week op OroDenmark

Afgelopen week heb ik uit Frankrijk een vraag gekregen om voor een aantal Franse spelers iets te doen op OroDenmark in week 30.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Dat is van zaterdag 20-07 t/m vrijdag 26-07-2013. Het gaat hier om spelers van nationaal niveau U13 en U15. Er komt ook een aantal Deense spelers van die leeftijd, maar we willen graag ook een paar Nederlanders en Belgen uitnodigen. We willen tussen de 12 en de 16 spelers hebben die zowel met als zonder hun ouders kunnen komen.

Er zijn een tweetal Deense trainers aanwezig naast Huynh uit Vietnam en twee Nederlandse trainers, zodat we weer uitkomen op 1 trainer per 2 spelers. Je moet vooral heel erg veel motivatie hebben om iets te willen leren en heel graag de hele dag op de baan willen staan. We bieden je een trainingskamp dat je niet snel zult vergeten en een video na afloop met voor jou speciale aandachtspunten die je mee terug kan nemen naar je club of nationale trainer.

Omdat het een speciale extra week is die niet in de planning stond en we nog nooit een kamp hebben gehouden voor zulke jonge spelers alleen doen we dit kamp voor een speciale prijs.

Klik hier voor meer informatie en om je op te geven.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Van nummer 25 op 27 september jl. naar nummer 37 vandaag:…

6 december 2022

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

In Haarlem versloeg thuisploeg Duinwijck mede-titelkandidaat Almere met 6-2 tijdens de tweede fase van de Nederlandse Badminton…

5 december 2022

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Zaterdag 3 december, de start van de tweede helft van de Nederlandse Badminton Eredivisie. De eerste helft van de competitie werd…

4 december 2022

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!