Extra week op OroDenmark

Extra week op OroDenmark

Afgelopen week heb ik uit Frankrijk een vraag gekregen om voor een aantal Franse spelers iets te doen op OroDenmark in week 30.

Ken je BC Asterix al?

Dat is van zaterdag 20-07 t/m vrijdag 26-07-2013. Het gaat hier om spelers van nationaal niveau U13 en U15. Er komt ook een aantal Deense spelers van die leeftijd, maar we willen graag ook een paar Nederlanders en Belgen uitnodigen. We willen tussen de 12 en de 16 spelers hebben die zowel met als zonder hun ouders kunnen komen.

Er zijn een tweetal Deense trainers aanwezig naast Huynh uit Vietnam en twee Nederlandse trainers, zodat we weer uitkomen op 1 trainer per 2 spelers. Je moet vooral heel erg veel motivatie hebben om iets te willen leren en heel graag de hele dag op de baan willen staan. We bieden je een trainingskamp dat je niet snel zult vergeten en een video na afloop met voor jou speciale aandachtspunten die je mee terug kan nemen naar je club of nationale trainer.

Omdat het een speciale extra week is die niet in de planning stond en we nog nooit een kamp hebben gehouden voor zulke jonge spelers alleen doen we dit kamp voor een speciale prijs.

Klik hier voor meer informatie en om je op te geven.

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Afgelopen zaterdag 27 februari ging de Bondsvergadering akkoord met het voorstel van het bondsbestuur over het kortingsbedrag op…

5 maart 2021

Corona update week 9: kortingsregeling teambijdrage 2021-2021

Corona update week 9: kortingsregeling teambijdrage 2021-2021

Aankomende maandagavond 8 maart geeft het demissionaire kabinet weer een persconferentie over de coronamaatregelen. We hopen…

5 maart 2021

Cheryl Seinen en Selena Piek door naar kwartfinale op Swiss Open

Cheryl Seinen en Selena Piek door naar kwartfinale op Swiss Open

Selena Piek en Cheryl Seinen hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van de Yonex Swiss Open. Het Nederlandse duo (WR-26) was…

5 maart 2021

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Mark Caljouw en het vrouwendubbel Selena Piek/Cheryl Seinen hebben de tweede ronde bereikt op de Yonex Swiss Open in Basel. Voor…

3 maart 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!