clubzoeker

Mastertitels in Gorredijk voor Fransman en Mahulette

Mastertitels in Gorredijk voor Fransman en Mahulette

De authentieke servicehouding van Gayle Mahulette.

Gayle Mahulette en Nick Fransman hebben op het RSL Master toernooi in Gorredijk de titels gepakt in de enkelspelen van de Master klasse. Het toernooi was het zesde en laatste evenement uit het Carlton Master Circuit 2013.

clubzoeker

Maak kennis met Casper Spaans!

Net als vorig jaar versloeg Nick Fransman (BC Amersfoort) in de eindstrijd van het mannenenkel Erik Meijs. In een spannende strijd zegevierde Fransman met 21-18, 7-21 en 23-21.

In het vrouwenenkel greep de Amersfoortse Gayle Mahulette goud. Ze was in de finale met duidelijke cijfers, 21-5 en 21-6, te sterk voor Lisa Malaihollo (VELO).

Het koppel Ginny Severien/Maartje Verheul pakte de eerste prijs in het vrouwendubbel. In de eindstrijd wonnen ze met 21-5 en 21-8 van Lisa Malaihollo en Yvonne Sie.

Jim Middelburg veroverde samen met Vincent de Vries de titel in het mannendubbel. In de finale won het als vierde geplaatste duo met 21-17 en 21-19 van de Almeerse tandem Dave Khodabux/Justin Teeuwen.

De titel in het gemengddubbel in Gorredijk werd een prooi voor het als tweede geplaatste duo Léon Nottelman/Roxanne Molenmaker. Ze versloegen in de finale Dave Khodabux en Jessica Ottenhoff met tweemaal 21-15.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Van nummer 25 op 27 september jl. naar nummer 37 vandaag:…

6 december 2022

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

In Haarlem versloeg thuisploeg Duinwijck mede-titelkandidaat Almere met 6-2 tijdens de tweede fase van de Nederlandse Badminton…

5 december 2022

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Zaterdag 3 december, de start van de tweede helft van de Nederlandse Badminton Eredivisie. De eerste helft van de competitie werd…

4 december 2022

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!