SportSport

De eerste duizend

De eerste duizend

Het is iets sneller gegaan dan verwacht, maar de eerste duizend euro zijn binnen. Hoera, het is echt gelukt! We hebben de eerste 1.000 euro binnengehaald met een shirt voor Oro en met het maken van video's over onze sport.

Ken je SV Sparta al?

En wat nog belangrijker is: we hebben het NIET binnengehaald met de hand ophouden voor bejaarde vrouwen die uit een tijd komen dat je geen nee zei tegen collecte voor een of ander religieus doel of door te zeuren over hoe duur het is.

Nee, we doen het en geloven in wat we doen en dan... Enkel dan en door hard werken komt het geld binnen. Mensen herkennen passie. Ze zien wat je doet en dat je er in gelooft ook al heb je niet te vreten.

Ik wil de mensen die shirts in Vietnam en video's in Oro hebben besteld bedanken voor hun passie voor de sport. Jullie doen meer dan de hele bobo-bende in Nieuwegein bij elkaar. Ik geniet van elke bestelling, ik schrijf met de personen die het doen en krijg een persoonlijke band.

Dát is wat onze sport bindt. Niet de rotzooi die de bond probeert te verkopen. Iemand aanstellen die geld kost is geen kunst. Iemand die baan geven en die er geld mee verdient dat is een kunst maar dan wel gelijk de kunst die de bond niet verstaat of wegwuift als belachelijk zoals de technisch beleid bestuurder dat doet.

Nee, ik kan zeggen dat ze gewoon geen lef hebben om iets te doen dat maar ruikt naar innovatie bij Badminton Nederland. Ze zijn zo saai dat je er ver vanaf wil blijven. Oro gaat er komen en van het ene talent dat we hebben maken we ook een topper, terwijl Badminton Nederland van de 16 toppers alles verkloot.

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Afgelopen zaterdag 27 februari ging de Bondsvergadering akkoord met het voorstel van het bondsbestuur over het kortingsbedrag op…

5 maart 2021

Corona update week 9: kortingsregeling teambijdrage 2021-2021

Corona update week 9: kortingsregeling teambijdrage 2021-2021

Aankomende maandagavond 8 maart geeft het demissionaire kabinet weer een persconferentie over de coronamaatregelen. We hopen…

5 maart 2021

Cheryl Seinen en Selena Piek door naar kwartfinale op Swiss Open

Cheryl Seinen en Selena Piek door naar kwartfinale op Swiss Open

Selena Piek en Cheryl Seinen hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van de Yonex Swiss Open. Het Nederlandse duo (WR-26) was…

5 maart 2021

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Mark Caljouw en het vrouwendubbel Selena Piek/Cheryl Seinen hebben de tweede ronde bereikt op de Yonex Swiss Open in Basel. Voor…

3 maart 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!