De eerste duizend

De eerste duizend

Het is iets sneller gegaan dan verwacht, maar de eerste duizend euro zijn binnen. Hoera, het is echt gelukt! We hebben de eerste 1.000 euro binnengehaald met een shirt voor Oro en met het maken van video's over onze sport.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

En wat nog belangrijker is: we hebben het NIET binnengehaald met de hand ophouden voor bejaarde vrouwen die uit een tijd komen dat je geen nee zei tegen collecte voor een of ander religieus doel of door te zeuren over hoe duur het is.

Nee, we doen het en geloven in wat we doen en dan... Enkel dan en door hard werken komt het geld binnen. Mensen herkennen passie. Ze zien wat je doet en dat je er in gelooft ook al heb je niet te vreten.

Ik wil de mensen die shirts in Vietnam en video's in Oro hebben besteld bedanken voor hun passie voor de sport. Jullie doen meer dan de hele bobo-bende in Nieuwegein bij elkaar. Ik geniet van elke bestelling, ik schrijf met de personen die het doen en krijg een persoonlijke band.

Dát is wat onze sport bindt. Niet de rotzooi die de bond probeert te verkopen. Iemand aanstellen die geld kost is geen kunst. Iemand die baan geven en die er geld mee verdient dat is een kunst maar dan wel gelijk de kunst die de bond niet verstaat of wegwuift als belachelijk zoals de technisch beleid bestuurder dat doet.

Nee, ik kan zeggen dat ze gewoon geen lef hebben om iets te doen dat maar ruikt naar innovatie bij Badminton Nederland. Ze zijn zo saai dat je er ver vanaf wil blijven. Oro gaat er komen en van het ene talent dat we hebben maken we ook een topper, terwijl Badminton Nederland van de 16 toppers alles verkloot.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Het opleidings- en topsportprogramma van Badminton Nederland wordt deels gefinancierd door Badminton Nederland en deels door…

12 june 2024

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Virtuele games zijn de afgelopen jaren snel geëvolueerd en bieden spelers de mogelijkheid om verschillende sporten op…

10 june 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Afgelopen weekend vond het NJK Badminton 2024 plaats in Sportcentrum T-Kwadraat in Tilburg. Joep Strooper en Flora Wang wonnen in…

10 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!