SportSport

Gayle Mahulette over haar Open International Marokko

Gayle Mahulette over haar Open International Marokko

Na het toernooi in Hongarije gespeeld te hebben, waar ik na doorgekomen te zijn in het kwalificatietoernooi in de eerste ronde van het hoofdtoernooi werd uitgeschakeld door een Deense, vertrok ik vier dagen later alweer naar het volgende toernooi in Casablanca, Marokko (6 t/m 11 november).

clubzoeker

Ken je BC Amersfoort al?

Op woensdag 6 november vertrok ik met mijn teamgenoot (BC Amersfoort) Vincent de Vries naar het warme Marokko, waar het ongeveer 22 graden was. De vlucht duurde 4 uur en verliep prima. Eenmaal op de airport aangekomen stonden we bijna een uur te wachten bij de paspoortcontrole. Toen we eindelijk door konden hoopten we snel naar het hotel te kunnen rijden met degene die ons zou komen ophalen. En precies waar ik bang voor was gebeurde... Er stond geen welkomstcomité, zoals beloofd was in de e-mail: Do not worry!

Vincent en ik hebben de airport zo'n 5 keer afgestruind op zoek naar de juiste taxibestuurder met het bordje: Badminton. We besloten hulp te vragen bij de service desk, waar wij de aardige medewerker Ayoub hebben ontmoet. Hij zei dat hij vlakbij ons hotel woonde en hij ons wilde begeleiden naar de plaats van bestemming, aangezien hij klaar was met zijn dienst. (Achteraf bleek ons welkomstcomité wel degelijk op ons gewacht te hebben en wel tot 23:00 uur! Tja, dat krijg je als je bij de verkeerde terminal wacht...)

Met z'n drieën reisden we met de trein en vervolgens met de taxi. De taxi was erg klein, vandaar ook de naam: petit taxi. Onze grote koffers pasten duidelijk niet in de auto, dus ik was al aan het rondkijken voor een grotere taxi. De taxichauffeur vond het echter geen probleem om de koffers in een te kleine bak boven op de taxi te gooien, zonder het vast te maken met touw of iets! Tijdens de rit hield ik bij elke bocht en hobbel of gat in de weg mijn hart vast! Gelukkig kwamen wij en onze bagage heelhuids aan bij het hotel.

Lees de rest van dit artikel op de website van Gayle Mahulette.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!