Een luxe badmintonvakantie bij OroDenmark

Een luxe badmintonvakantie bij OroDenmark

Tot nu toe waren de trainingsverblijven op Oro redelijk eenvoudig. Vooral in de zomer en op jeugdspelers gericht. Er komen echter steeds meer volwassenen naar het eiland die ook graag wat meer luxe willen en daarom graag in het hotel willen verblijven.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De gemeente Holbaek en Roskilde Universiteit hebben het nu een plan ingediend om het hele jaar door een midweek op Oro te komen trainen voor een superprijs van 650 euro. Daarvoor krijg je:

  • Vijf dagen hotelverblijf in een tweepersoonskamer
  • Ontbijt, lunch en avondeten in het hotel-restaurant
  • 18 uur persoonlijke badmintontraining
  • Wedstrijden tegen Deense spelers (indien gewenst)

Zondagmiddag aankomst op Oro en inchecken in het hotel; maandag de eerste training, vrijdagmiddag 14.00 uur uitchecken. Het is mogelijk tegen extra betaling langer te blijven, maar wellicht ook aardig een nacht in Kopenhagen door te brengen.

Dit aanbod is voor groepen van 4 tot 20 spelers en/of trainers en het is uniek in Denemarken. Als je andere ideeën heb't, laat het me dan weten. We willen zo flexibel mogelijk omgaan met dit aanbod.

Een badmintonvakantie op deze manier kan heel goed met de vaak zeer goedkope vliegticketaanbiedingen van rond de 100 euro. Daar kan je niet voor rijden als je met vier spelers zou komen. Het openbaar vervoer naar Oro is erg goed en eenvoudig, maar als je wat meer luxe wil, dan kunnen we het ook regelen dat je wordt gehaald en gebracht naar het vliegveld.

Deze aanbieding kent geen hoog- of laagseizoen. De prijs staat vast voor de rest van het jaar. Het is een perfecte manier om met een selectie van een club je op het nieuwe seizoen voor te komen bereiden of voor ouders die graag met hun gezin iets speciaals willen doen. Het gaat hier niet om enkel topspelers. Iedereen die net zo gek is van badminton als wij hier is welkom.

Voor meer informatie schrijf je naar deze site of direct naar rdanielswlto@hotmail.com.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

De Nederlandse Badminton Eredivisie bestaat volgende seizoen uit acht teams. Hoornse en AMOR hebben zich teruggetrokken.

31 mei 2023

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Afgelopen april werd bij VELO in Wateringen de Dutch International gespeeld. Daar trof ik de bondscoach voor de Nederlandse…

31 mei 2023

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

De BWF heeft besloten om het verbod op de spinservice te verlengen tot en met de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs…

30 mei 2023

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Het doek lijkt definitief gevallen voor de spinservice, die de badmintonwereld recentelijk op zijn kop zette. De bijna niet te…

29 mei 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!