clubzoeker

Badminton- en werkstage in Denemarken

Badminton- en werkstage in Denemarken

Een van de problemen waar we in Denemarken tegen aan lopen is dat de spelers en trainers die hier een langere tijd willen komen geen werk kunnen vinden.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Denemarken is een duur land en als je geen inkomen hebt, dan is een trainingsstage in dit land al gauw heel erg duur. We hebben dan ook lang gezocht naar een oplossing voor dit probleem en het lijkt er op dat we een stap dichterbij zijn gekomen.

Spelers krijgen nu de mogelijkheid om goedkoop een trainingsstage te volgen, competitie te spelen, woonruimte te krijgen en dat voor een deel te betalen met een stagewerkplaats. Elke dag training en ongeveer 5 uur per dag werken in het restaurant. Alles is op twee minuten loopafstand van elkaar, dus je verspilt geen tijd met onnodig reizen. Het restaurant ligt op 500 meter van de hal en boven het restaurant zijn kamers voor de spelers. Het werk bestaat uit simpel keukenhulpwerkzaamheden, schoonmaken en afwassen, en als je Deens kan spreken bedienen in het restaurant. Als je een opleiding doet of hebt gedaan in de horeca, of bijvoorbeeld kok bent zijn er nog meer mogelijkheden.

Het voorjaar is het juiste tijdstip om na te gaan denken als je in Denemarken zou willen trainen, een trainers opleiding zou willen volgen en competitie wil gaan spelen. Voor meer informatie kan je schrijven naar deze website of direct naar rdanielswlto@hotmail.com.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

Website GeenStijl reageert op het voorstel van NOC*NSF om een basisinkomen voor topsporters te faciliteren. De redactie is…

20 juli 2024

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

De Spelersraad van Badminton Nederland is een zelfstandig adviesorgaan binnen de bond. De spelersraad vertegenwoordigt binnen…

19 juli 2024

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Aanstaande vrijdag vindt de openingsceremonie plaats van de Olympische Spelen 2024 in Parijs, Robin Tabeling en Selena Piek…

19 juli 2024

Nieuwe website Badminton Nederland

Nieuwe website Badminton Nederland

Welkom op de nieuwe badminton website die je up-to-date houdt over alle zaken rondom badminton in Nederland.

19 juli 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!