SportSport

Deens competitiedebuut Feng Groothuijse

Deens competitiedebuut Feng Groothuijse

Feng Groothuijse heeft haar debuut gemaakt in de Deense competitie. Net als in vele andere landen kampt Denemarken met een tekort aan meiden voor de zeer grote en sterke competitie.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Dat biedt mogelijkheden voor speelsters uit andere landen om deel te nemen aan de competitie in het badmintonland bij uitstek.

Op de eerste plaats is het leuk om het mee te maken, want zelfs op het niveau van derde divisie is het een hele belevenis om competitie te spelen in dit land. De hal wordt er voor aangekleed en er komt aardig wat publiek op af. Afgelopen weekend waren er meer dan 100 toeschouwers in de hal en ex-toppers treden aan om de nieuwe generatie spelers in te zetten in het topbadminton van dit land.

Feng werd afgelopen woensdag welkom geheten door oud-wereldkampioen Thomas Laybourn die haar al sinds afgelopen zomer volgt en graag zou zien dat ze volgend jaar bij de Layway Badminton Academie komt trainen en spelen.

Er is plaats voor een flink aantal spelers uit Europa om in Denemarken te komen spelen en je kunt het nu ook echt doen omdat een vliegticket via Eindhoven zo'n 100 euro kost. Als je de tijd hebt, kan je een paar dagen langer komen en genieten van de training van top elitecoaches als Thomas Laybourn en Huynh Nhut Duong. Huynh en ik doen de onderhandelingen voor spelers als ze in Denemarken willen spelen. We zorgen ervoor dat je op het juiste niveau komt te spelen en dat je bij de juiste club komt. Daarnaast geven we je advies over training en bieden je de mogelijkheid om met toptrainers te werken.

badmintonline.nl als ingang naar Denemarken

Ook hierin speelt badmintonline.nl een belangrijke rol: het is de enige site waar je terecht kan als je in het buitenland wilt spelen. Stuur een e-mail naar info@badmintonline.nl (of gebruik het contactformulier) en je komt in contact met de topcoaches en clubs die jou verder kunnen helpen met je ontwikkeling.

Wist je bijvoorbeeld dat badmintonline de enige is in Nederland die regelmatig wordt bezocht vanuit verschillende landen in de wereld om de technische stukken te lezen?

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
DKC ten onder in finale Nederlandse Badminton Eredivisie

DKC ten onder in finale Nederlandse Badminton Eredivisie

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om voor de tweede keer in de clubgeschiedenis de landstitel te veroveren. De…

27 maart 2023

Selena Piek en Robin Tabeling verliezen halve finale Swiss Open 2023

Selena Piek en Robin Tabeling verliezen halve finale Swiss Open 2023

Selena Piek en Robin Tabeling hebben de halve finale in het gemengddubbel op de Yonex Swiss Open in Basel verloren.

25 maart 2023

Duinwijck uit Haarlem prolongeert landstitel Nederlandse Badminton Eredivisie tijdens finale in Maaspoort Den Bosch

Duinwijck uit Haarlem prolongeert landstitel Nederlandse Badminton Eredivisie tijdens finale in Maaspoort Den Bosch

Duinwijck heeft voor de 28e keer het landskampioenschap veroverd. In de finale play-off Nederlandse Badminton Eredivisie in de…

25 maart 2023

Robin Tabeling en Selena Piek naar halve finale Swiss Open

Robin Tabeling en Selena Piek naar halve finale Swiss Open

De Nederlandse topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben de halve finale bereikt in het gemengddubbel op de Yonex…

24 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!