clubzoeker

Amazing Oriental jeugdsponsor Yonex Dutch Open

Amazing Oriental jeugdsponsor Yonex Dutch Open

Amazing Oriental, een Aziatische supermarktketen met 20 vestigingen in Nederland en met een assortiment van meer dan 8.000 authentieke A-merken uit Azië, heeft zich als jeugdsponsor verbonden aan de Yonex Dutch Open 2015, die van 6 t/m 11 oktober in het Topsportcentrum in Almere plaats vindt.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Badminton Nederland is zeer verheugd met deze nieuwe samenwerkingspartner. Amazing Oriental maakt het o.a. mogelijk dat alle jeugd t/m 17 jaar gratis toegang heeft. Ook zal Amazing Oriental zichtbaar verbonden zijn aan de opkomst van de halve finalisten op zaterdag en de finalisten op zondag waarbij iedere speler samen met een kind aan de hand de arena betreedt.

In alle 20 vestigingen van Amazing Oriental zal de Yonex Dutch Open aangekondigd worden via posters/flyers en tv-schermen. In de Amazing Oriental supermarkt in Almere zal het in de aanloop naar de Yonex Dutch Open mogelijk zijn om kaartjes te kopen voor de Yonex Dutch Open.

Amazing Oriental en badminton

Badminton is een topsport waarbij de beoefenaar snelheid, kracht, bliksemsnelle reflexen, uithoudingsvermogen en een goede hand-oog-coördinatie moet bezitten. Door het mede mogelijk te maken van gratis toegang voor jeugd t/m 17 jaar zorgt Amazing Oriental er voor dat jongeren bij de Yonex Dutch Open kennis kunnen maken met badminton op hoog niveau. Hopelijk worden ze net zo enthousiast over deze sport als wij.

Meer informatie

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!