clubzoeker

Amazing Oriental jeugdsponsor Yonex Dutch Open

Amazing Oriental jeugdsponsor Yonex Dutch Open

Amazing Oriental, een Aziatische supermarktketen met 20 vestigingen in Nederland en met een assortiment van meer dan 8.000 authentieke A-merken uit Azië, heeft zich als jeugdsponsor verbonden aan de Yonex Dutch Open 2015, die van 6 t/m 11 oktober in het Topsportcentrum in Almere plaats vindt.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Badminton Nederland is zeer verheugd met deze nieuwe samenwerkingspartner. Amazing Oriental maakt het o.a. mogelijk dat alle jeugd t/m 17 jaar gratis toegang heeft. Ook zal Amazing Oriental zichtbaar verbonden zijn aan de opkomst van de halve finalisten op zaterdag en de finalisten op zondag waarbij iedere speler samen met een kind aan de hand de arena betreedt.

In alle 20 vestigingen van Amazing Oriental zal de Yonex Dutch Open aangekondigd worden via posters/flyers en tv-schermen. In de Amazing Oriental supermarkt in Almere zal het in de aanloop naar de Yonex Dutch Open mogelijk zijn om kaartjes te kopen voor de Yonex Dutch Open.

Amazing Oriental en badminton

Badminton is een topsport waarbij de beoefenaar snelheid, kracht, bliksemsnelle reflexen, uithoudingsvermogen en een goede hand-oog-coördinatie moet bezitten. Door het mede mogelijk te maken van gratis toegang voor jeugd t/m 17 jaar zorgt Amazing Oriental er voor dat jongeren bij de Yonex Dutch Open kennis kunnen maken met badminton op hoog niveau. Hopelijk worden ze net zo enthousiast over deze sport als wij.

Meer informatie

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
DKC gaat op voor tweede landstitel

DKC gaat op voor tweede landstitel

Na 2013, 2015, 2017 en 2019 staan de badmintonners van DKC voor de vijfde keer in de finale om de landstitel. Alleen in 2015…

24 maart 2023

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

Langere tijd geleden had ik een gesprek met Jan Helmond, voorzitter van Badminton Nederland. Één van de afspraken…

23 maart 2023

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Op badmintonline.nl bieden we alle badmintonclubs in Nederland een clubprofiel aan, ook badmintonverenigingen die lid zijn van…

21 maart 2023

Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Deze week nam een kleine selectie Nederlanders deel aan de Yonex All England Open 2023 in Birmingham, Engeland. Het is een BWF…

18 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!