Amazing Oriental jeugdsponsor Yonex Dutch Open

Amazing Oriental jeugdsponsor Yonex Dutch Open

Amazing Oriental, een Aziatische supermarktketen met 20 vestigingen in Nederland en met een assortiment van meer dan 8.000 authentieke A-merken uit Azië, heeft zich als jeugdsponsor verbonden aan de Yonex Dutch Open 2015, die van 6 t/m 11 oktober in het Topsportcentrum in Almere plaats vindt.

clubzoeker

Maak kennis met Joran Kweekel!

Badminton Nederland is zeer verheugd met deze nieuwe samenwerkingspartner. Amazing Oriental maakt het o.a. mogelijk dat alle jeugd t/m 17 jaar gratis toegang heeft. Ook zal Amazing Oriental zichtbaar verbonden zijn aan de opkomst van de halve finalisten op zaterdag en de finalisten op zondag waarbij iedere speler samen met een kind aan de hand de arena betreedt.

In alle 20 vestigingen van Amazing Oriental zal de Yonex Dutch Open aangekondigd worden via posters/flyers en tv-schermen. In de Amazing Oriental supermarkt in Almere zal het in de aanloop naar de Yonex Dutch Open mogelijk zijn om kaartjes te kopen voor de Yonex Dutch Open.

Amazing Oriental en badminton

Badminton is een topsport waarbij de beoefenaar snelheid, kracht, bliksemsnelle reflexen, uithoudingsvermogen en een goede hand-oog-coördinatie moet bezitten. Door het mede mogelijk te maken van gratis toegang voor jeugd t/m 17 jaar zorgt Amazing Oriental er voor dat jongeren bij de Yonex Dutch Open kennis kunnen maken met badminton op hoog niveau. Hopelijk worden ze net zo enthousiast over deze sport als wij.

Meer informatie

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

12 july 2024

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!