Terugblik op Bondsvergadering 2 april 2022

Terugblik op Bondsvergadering 2 april 2022

Op 2 april jl. vond voor het eerst na lange tijd weer een fysieke bondsvergadering plaats, in Nijkerk. Dit was de eerste bondsvergadering die voorgezeten werd door bondsvoorzitter Jan Helmond. De aanwezigen, afgevaardigden, bondsbestuur en leden van commissies en van de werkorganisatie, hebben elkaar met plezier weer ontmoet.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Hoofdpunt van de vergadering was de bespreking van de commerciële activiteiten van Badminton Nederland. Afgevaardigden en bestuur zijn het erover eens dat de al ingeslagen weg om als organisatie te ondernemen ten behoeve van de groei van badminton gewenst is en dat we op die weg verder gaan. Richting de Jaarvergadering zal dit onderwerp verder voorbereid worden. Alle aanwezigen waren tevreden over de manier waarop deze bespreking ging en ze waren het eens met het gevolgde proces en de aanpak vanaf nu.

Verder werd er een stand van zaken gegeven van Topbadminton en van het traject over het herstructureren van de reglementen. Afgevaardigde Paul de Wit deelde met de aanwezigen zijn ontevredenheid over de uitvoering van de afgelopen november aangenomen wijziging van het toernooireglement inzake de aanpassing van de leeftijdscategorieën.

Tot slot is de voorgestelde wijziging van het Competitiereglement geamendeerd aangenomen. Klik hier voor de wijziging of kijk in de eerstvolgende Nieuwsbrief.

Een verslag van deze bondsvergadering zal onderdeel zijn van de stukken van de Jaarvergadering 2022.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Alida Chen en Amy Tan verrassen in vrouwenenkel op NK Badminton 2023

Alida Chen en Amy Tan verrassen in vrouwenenkel op NK Badminton 2023

Op het NK Badminton 2023 hebben Alida Chen en Amy Tan voor een verrassing gezorgd in het vrouwenenkel. In Topsportcentrum Almere…

4 februari 2023

Titelfavorieten naar kwartfinales NK Badminton 2023

Titelfavorieten naar kwartfinales NK Badminton 2023

Op het NK Badminton 2023 in Topsportcentrum Almere hebben de titelfavorieten geen fout gemaakt in de eerste ronde.

4 februari 2023

Talenten laten zich zien op kwalificatietoernooi NK Badminton 2023

Talenten laten zich zien op kwalificatietoernooi NK Badminton 2023

In Topsportcentrum Almere werd vrijdag het kwalificatietoernooi van de FZ Forza - Nederlandse Loterij NK Badminton 2023 gespeeld.…

3 februari 2023

NK Badminton 2023 van start in Almere

NK Badminton 2023 van start in Almere

Badmintonliefhebbers opgelet! Het is tijd voor een weekend vol topbadminton. Vandaag is de start van de Nederlandse…

3 februari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!