SportSport

Terugblik op Bondsvergadering 2 april 2022

Terugblik op Bondsvergadering 2 april 2022

Op 2 april jl. vond voor het eerst na lange tijd weer een fysieke bondsvergadering plaats, in Nijkerk. Dit was de eerste bondsvergadering die voorgezeten werd door bondsvoorzitter Jan Helmond. De aanwezigen, afgevaardigden, bondsbestuur en leden van commissies en van de werkorganisatie, hebben elkaar met plezier weer ontmoet.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Hoofdpunt van de vergadering was de bespreking van de commerciële activiteiten van Badminton Nederland. Afgevaardigden en bestuur zijn het erover eens dat de al ingeslagen weg om als organisatie te ondernemen ten behoeve van de groei van badminton gewenst is en dat we op die weg verder gaan. Richting de Jaarvergadering zal dit onderwerp verder voorbereid worden. Alle aanwezigen waren tevreden over de manier waarop deze bespreking ging en ze waren het eens met het gevolgde proces en de aanpak vanaf nu.

Verder werd er een stand van zaken gegeven van Topbadminton en van het traject over het herstructureren van de reglementen. Afgevaardigde Paul de Wit deelde met de aanwezigen zijn ontevredenheid over de uitvoering van de afgelopen november aangenomen wijziging van het toernooireglement inzake de aanpassing van de leeftijdscategorieën.

Tot slot is de voorgestelde wijziging van het Competitiereglement geamendeerd aangenomen. Klik hier voor de wijziging of kijk in de eerstvolgende Nieuwsbrief.

Een verslag van deze bondsvergadering zal onderdeel zijn van de stukken van de Jaarvergadering 2022.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

In een spannende driesetter - driegamer voor de puristen - hebben Robin Tabeling en dubbelpartner Selena Piek hun eerste partij…

29 juni 2022

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!