Terugblik op Bondsvergadering 2 april 2022

Terugblik op Bondsvergadering 2 april 2022

Op 2 april jl. vond voor het eerst na lange tijd weer een fysieke bondsvergadering plaats, in Nijkerk. Dit was de eerste bondsvergadering die voorgezeten werd door bondsvoorzitter Jan Helmond. De aanwezigen, afgevaardigden, bondsbestuur en leden van commissies en van de werkorganisatie, hebben elkaar met plezier weer ontmoet.

Maak kennis met Mandy Duijndam!

Hoofdpunt van de vergadering was de bespreking van de commerciële activiteiten van Badminton Nederland. Afgevaardigden en bestuur zijn het erover eens dat de al ingeslagen weg om als organisatie te ondernemen ten behoeve van de groei van badminton gewenst is en dat we op die weg verder gaan. Richting de Jaarvergadering zal dit onderwerp verder voorbereid worden. Alle aanwezigen waren tevreden over de manier waarop deze bespreking ging en ze waren het eens met het gevolgde proces en de aanpak vanaf nu.

Verder werd er een stand van zaken gegeven van Topbadminton en van het traject over het herstructureren van de reglementen. Afgevaardigde Paul de Wit deelde met de aanwezigen zijn ontevredenheid over de uitvoering van de afgelopen november aangenomen wijziging van het toernooireglement inzake de aanpassing van de leeftijdscategorieën.

Tot slot is de voorgestelde wijziging van het Competitiereglement geamendeerd aangenomen. Klik hier voor de wijziging of kijk in de eerstvolgende Nieuwsbrief.

Een verslag van deze bondsvergadering zal onderdeel zijn van de stukken van de Jaarvergadering 2022.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Afgelopen zaterdag 18 november 2023 vond in Nijkerk de najaarse Bondsvergadering plaats. Naast afgevaardigden, bestuursleden en…

20 november 2023

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Na een jarenlange daling van het aantal deelnemende verenigingen, teams en individuele jeugdleden is er afgelopen jaar een…

20 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!