SportSport

Erik Meijs krijgt scholarship toegekend door Badminton Europe

Erik Meijs krijgt scholarship toegekend door Badminton Europe

Goed nieuws! Badminton Europe heeft een Scholarship aan mij toegekend om te gaan trainen bij één van de Europese trainingscentra.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Vorig jaar ben ik al eens op eigen gelegenheid voor een paar dagen bij een van die centra geweest, namelijk het trainingscentrum in Greve in Denemarken. Dat is mij toen erg goed bevallen. Een tijdje geleden heb ik aangeklopt bij Badminton Europe om een Scholarship te bemachtigen. Dat is dus gelukt.

De scholarship betekent dat Badminton Europe een deel van de kosten voor zijn rekening zal nemen. Ik ben dan ook van plan om gedurende 3 weken in juni opnieuw in Greve te gaan trainen bij Nadia Lyduch. Meteen na de EK voor clubs in Pecs/Hongarije zal ik afreizen naar Denemarken met een korte break van een viertal dagen voor deelname aan de Carlton Cup.

Ik ben natuurlijk erg blij hiermee, want ik wil ook het komend seizoen meer van dit soort trainingsstages gaan doen in het buitenland.

Na de wedstrijden van de afgelopen toernooien, met name de Denmark International en de afgelopen dagen de Spanish Open, heb ik een aantal hele specifieke dingen waar ik nu aan zal gaan werken. De periode in Denemarken komt dus precies op het goede moment.

Lees de rest van Eriks verhaal op zijn website.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!