SportSport

Voorbeschouwing Regeer Sport Master 2013

Voorbeschouwing Regeer Sport Master 2013

Op 27 en 28 april wordt door Conquesto het Regeer Sport Master 4-6-8 toernooi georganiseerd.

Ken je The Flying Shuttle '57 al?

Conquesto is voor de vijftiende keer gastheer van het Carlton Master Circuit. De 4-6-8 categorieën maken deel uit van het RTC van Zuid-Holland. Dat het toernooi een succes is blijkt wel. Maar liefst 250 deelnemers zullen naar Zoetermeer komen.

Mannenenkel

In het mannenenkelspel doen 11 spelers uit de top 20 mee. Erik Meijs is als eerste geplaatst en zal zijn titel willen verdedigen. De huidige nummer 3 van Nederland treft een sterk deelnemersveld. In de halve finale kan hij Mark Caljouw, zilveren medaillewinnaar van de EJK 2013, tegenkomen. In de onderste helft is Léon Nottelman als 2e geplaatst. In de halve finale zou hij Saber Afif of Dennis van Daalen de Jel kunnen treffen.

Vrouwenenkel

In dit onderdeel treden 9 top-20 speelsters aan. Bovenin het schema staat Akvile Stapusaityte, winnares van het Master toernooi van Amersfoort en Almere. Volgens de plaatsing zou zij in de halve finale Monique Broeke ontmoeten. De andere halve finale zou dan gaan tussen de als 2e geplaatste Soraya de Visch Eijbergen en Lisa Malaihollo.

Mannendubbel

Het koppel Dave Khodabux en Justin Teeuwen moet hun toppositie waarmaken in dit onderdeel. Hans van Os en Ralph Starren zijn hier als 2e geplaatst. Jim Middelburg en Vincent de Vries - winnaars Mastertoernooi Almere - en het duo Russell Muns en Robin Tabeling kunnen nog roet in het eten gooien.

Vrouwendubbel

Akvile Stapusaityte en Maartje Verheul zijn de topfavorieten. Lisa Malaihollo en Yvonne Sie staan in de onderste helft van het schema. 3e geplaatsten Daisy Bommeleyn/Monique Broeke en 4e geplaatsten Myke Halkema/Gayle Mahulette mogen zeker niet onderschat worden voor de titel.

Gemengddubbel

'Veterane' Georgy van Soerland-Trouerbach speelt met Dave Khodabux. Volgens het plaatsingschema ontmoeten zij in de halve finale de jonkies Jim Middelburg en Soraya de Visch Eijbergen. Maar vlak zeker Michiel Kruijt en Daisy Bommeleyn niet uit. Deze winnaars van zowel Amersfoort als Almere kunnen hun borst natmaken tegen zilveren medaillewinnaars EJK 2013 Robin Tabeling en Myke Halkema.

Met 250 deelnemers en 360 te spelen partijen zal het weer genieten zijn van mooi badmintonspel. Conquesto speelt in de Noordwesterhal in Zoetermeer. De speeltijden zijn op zaterdag van 09.00 – 23.00 uur en op zondag van 09.00 – 17.00 uur. De toegang is gratis. De halve finales starten om 11:30 uur en de finales om 14:50 uur.

Tijdens het toernooi worden de uitslagen regelmatig op toernooi.nl gepubliceerd.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Vier Nederlandse badmintonners gaan naar Olympische Spelen in Tokio

Vier Nederlandse badmintonners gaan naar Olympische Spelen in Tokio

Cheryl Seinen, Robin Tabeling, Selena Piek en Mark Caljouw hebben zich onder voorbehoud gekwalificeerd voor de Olympische…

12 mei 2021

Mark Caljouw eerste Nederlandse badmintonner op Olympische Spelen in 25 jaar

Mark Caljouw eerste Nederlandse badmintonner op Olympische Spelen in 25 jaar

Badmintonner Mark Caljouw heeft een ticket weten te bemachtigen voor de Spelen in Tokio. Het is voor het eerst in 25 jaar dat een…

8 mei 2021

Mark Caljouw: Wow! I just qualified for the Olympics Games!

Mark Caljouw: Wow! I just qualified for the Olympics Games!

This has always been a dream for me since I was a little kid.

8 mei 2021

Badmintontraining in Noord-Brabant tijdens corona

Badmintontraining in Noord-Brabant tijdens corona

Toen wij op 9 december 2020 als NBBJ te horen kregen dat er voorlopig niet meer binnen gesport mocht worden, overviel mij een…

7 mei 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!