SportSport

Amersfoort pakt vijf titels op Master in Veendam

Amersfoort pakt vijf titels op Master in Veendam

Gayle Mahulette en Nick Fransman hebben in Veendam de enkelspeltitels gegrepen op het RacketSport Centraal Master SV Meteoor.

Ken je BC Heemskerk al?

Het was het vierde evenement uit een reeks van zes toernooien in het Carlton Master Circuit 2013. Opvallend was dat alle titels in de Masterklasse naar Amersfoort gingen.

Gayle Mahulette (Amersfoort) was in de finale van het vrouwenenkel in de Masterklasse in Veendam duidelijk sterker dan haar tegenstander. Mireille van Daal (BC Victoria) werd met 21-6 en 21-11 verslagen. Nick Fransman (Amersfoort) verdedigde met verve zijn titel van vorig jaar in het mannenenkel. Hij was in de eindstrijd Justin Teeuwen (Van Zijderveld) met 21-15 en 21-11 de baas.

De eerste prijs in het gemengddubbel werd ook een prooi voor Mahulette. Samen met clubgenoot Robin Tabeling versloeg ze in de finale Jim Middelburg en Yvonne Sie (Van Zundert Velo/ Dekker Almere) 21-15 en 21-18.

Ook in het vrouwendubbel was de titel voor Amersfoort. De combinatie Kirsten van der Valk/Maartje Verheul klopte in de eindstrijd het duo van Roosterse bestaande uit Rachelle Haan en Linda Hoedemakers met 21-18 en 21-17. De vijfde titel voor Amersfoort werd bezorgd door Nick Fransman en Robin Tabeling. Ralph Starren en Justin Teeuwen (Slotermeer/Van Zijderveld) verloren in twee games met het miniemste verschil: 21-19.

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Jaap Wals trad in december 2019 aan als technisch directeur a.i., zo meldt hij op zijn LinkedIn-profiel. Per 1 september moet…

19 februari 2021

Rusland schakelt Nederlandse badmintonners uit op EK Gemengde Teams

Rusland schakelt Nederlandse badmintonners uit op EK Gemengde Teams

De Nederlandse badmintonners zijn helaas uitgeschakeld op het EK gemengde landenteams in het Finse Vantaa. In de laatste…

18 februari 2021

TeamNLBadminton zegeviert over Engeland op EK Gemengde Landenteams

TeamNLBadminton zegeviert over Engeland op EK Gemengde Landenteams

De Nederlandse badmintonploeg heeft de tweede wedstrijd op het EK gemengde landenteams in Finland gewonnen. In Vantaa was Oranje…

17 februari 2021

Nederland verliest nipt van Frankrijk op EK

Nederland verliest nipt van Frankrijk op EK

De Nederlandse badmintonploeg heeft de openingswedstrijd op het EK gemengde landenteams in het Finse Vantaa nipt verloren.…

16 februari 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!