Amersfoort pakt vijf titels op Master in Veendam

Amersfoort pakt vijf titels op Master in Veendam

Gayle Mahulette en Nick Fransman hebben in Veendam de enkelspeltitels gegrepen op het RacketSport Centraal Master SV Meteoor.

clubzoeker

Maak kennis met Sterre Bang!

Het was het vierde evenement uit een reeks van zes toernooien in het Carlton Master Circuit 2013. Opvallend was dat alle titels in de Masterklasse naar Amersfoort gingen.

Gayle Mahulette (Amersfoort) was in de finale van het vrouwenenkel in de Masterklasse in Veendam duidelijk sterker dan haar tegenstander. Mireille van Daal (BC Victoria) werd met 21-6 en 21-11 verslagen. Nick Fransman (Amersfoort) verdedigde met verve zijn titel van vorig jaar in het mannenenkel. Hij was in de eindstrijd Justin Teeuwen (Van Zijderveld) met 21-15 en 21-11 de baas.

De eerste prijs in het gemengddubbel werd ook een prooi voor Mahulette. Samen met clubgenoot Robin Tabeling versloeg ze in de finale Jim Middelburg en Yvonne Sie (Van Zundert Velo/ Dekker Almere) 21-15 en 21-18.

Ook in het vrouwendubbel was de titel voor Amersfoort. De combinatie Kirsten van der Valk/Maartje Verheul klopte in de eindstrijd het duo van Roosterse bestaande uit Rachelle Haan en Linda Hoedemakers met 21-18 en 21-17. De vijfde titel voor Amersfoort werd bezorgd door Nick Fransman en Robin Tabeling. Ralph Starren en Justin Teeuwen (Slotermeer/Van Zijderveld) verloren in twee games met het miniemste verschil: 21-19.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

Website GeenStijl reageert op het voorstel van NOC*NSF om een basisinkomen voor topsporters te faciliteren. De redactie is…

20 juli 2024

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

De Spelersraad van Badminton Nederland is een zelfstandig adviesorgaan binnen de bond. De spelersraad vertegenwoordigt binnen…

19 juli 2024

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Aanstaande vrijdag vindt de openingsceremonie plaats van de Olympische Spelen 2024 in Parijs, Robin Tabeling en Selena Piek…

19 juli 2024

Nieuwe website Badminton Nederland

Nieuwe website Badminton Nederland

Welkom op de nieuwe badminton website die je up-to-date houdt over alle zaken rondom badminton in Nederland.

19 juli 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!