SportSport

Amersfoort pakt vijf titels op Master in Veendam

Amersfoort pakt vijf titels op Master in Veendam

Gayle Mahulette en Nick Fransman hebben in Veendam de enkelspeltitels gegrepen op het RacketSport Centraal Master SV Meteoor.

Ken je ABC Ammerzoden al?

Het was het vierde evenement uit een reeks van zes toernooien in het Carlton Master Circuit 2013. Opvallend was dat alle titels in de Masterklasse naar Amersfoort gingen.

Gayle Mahulette (Amersfoort) was in de finale van het vrouwenenkel in de Masterklasse in Veendam duidelijk sterker dan haar tegenstander. Mireille van Daal (BC Victoria) werd met 21-6 en 21-11 verslagen. Nick Fransman (Amersfoort) verdedigde met verve zijn titel van vorig jaar in het mannenenkel. Hij was in de eindstrijd Justin Teeuwen (Van Zijderveld) met 21-15 en 21-11 de baas.

De eerste prijs in het gemengddubbel werd ook een prooi voor Mahulette. Samen met clubgenoot Robin Tabeling versloeg ze in de finale Jim Middelburg en Yvonne Sie (Van Zundert Velo/ Dekker Almere) 21-15 en 21-18.

Ook in het vrouwendubbel was de titel voor Amersfoort. De combinatie Kirsten van der Valk/Maartje Verheul klopte in de eindstrijd het duo van Roosterse bestaande uit Rachelle Haan en Linda Hoedemakers met 21-18 en 21-17. De vijfde titel voor Amersfoort werd bezorgd door Nick Fransman en Robin Tabeling. Ralph Starren en Justin Teeuwen (Slotermeer/Van Zijderveld) verloren in twee games met het miniemste verschil: 21-19.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Afgelopen zaterdag 19 november 2022 vond in Nijkerk de Bondsvergadering plaats. Tijdens de Bondsvergadering werden onderwerpen…

24 november 2022

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Bondscoach Ruud Bosch heeft zijn twaalfkoppige selectie bekend gemaakt voor de kwalificatiegroep voor het EK Mixteams 2023. De…

23 november 2022

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Badminton, wie speelt het niet? Vooral tijdens een vakantie op de camping is dit misschien wel één van de meest…

22 november 2022

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Wie volgt DKC uit Den Haag op als winnaar van de nationale badmintonbeker? DKC was drie jaar geleden de laatste winnaar. Het…

21 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!