Samantha Barning: 'Vol goede moed begonnen op Papendal'

Samantha Barning: 'Vol goede moed begonnen op Papendal'

Het is alweer enige tijd geleden dat ik mijn site heb bijgewerkt. In die tussentijd is er veel gebeurd. Ik zal even een korte update geven over de afgelopen maanden.

Ken je BV Swish al?

In Juli ben ik vertrokken voor een tweetal toernooien naar Amerika en Canada. Ik heb in beide toernooien zowel dubbel als mix gespeeld. In de damesdubbel met Iris heb ik op beide toernooien kwartfinale gehaald. Dit is voor ons een goed resultaat aangezien we net een nieuw koppel zijn. In de mix met Jorrit heb ik de kwartfinale gehaald in Amerika waarin we verloren van sterke Chinezen. In Canada hebben we heel goed gespeeld en de finale gehaald. Daarin waren helaas de tegenstanders een maatje te groot waardoor de tweede plaats voor ons het hoogst haalbare was. Hierover ben ik erg tevreden!

Even terug in Nederland was het alweer tijd voor het andere belangrijke toernooi, wat zonder jullie nooit haalbaar was geweest, namelijk het spelen van het WK! De eerste week heb ik getraind bij het trainingscentrum van Yao Jie, die alles tot in de puntjes geregeld had. Na een goede trainingsweek kon ik met een goed gevoel afreizen naar het WK. De eerste ronde stond meteen al voor de deur. Hierin waren onze tegenstanders de Ieren Magee. Deze werden in een goede wedstrijd verslagen in twee sets. De volgende dag wachtte de als 8ste geplaatst Polen op ons in de tweede ronde. De eerste set ging gelijk op, maar we konden het toch niet afmaken. De tweede set schoten we uit de startblokken en hing er een derde set in de lucht. Helaas konden wij ons niveau niet vast houden en de zeer ervaren Polen voorkwamen een derde set. Helaas, het WK zat erop. Nu terugkijkende ben ik zeer trots dat het ons is gelukt om samen met jullie daar te staan en goede wedstrijden af te leveren. Mijn dank aan allen die ons geholpen hebben is groot!

Lees de rest van dit artikel op de website van Samantha Barning.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Afgelopen zaterdag 27 februari jl. vond de digitale Bondsvergadering van Badminton Nederland plaats. Alle 11 afgevaardigden waren…

1 maart 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Vanaf dinsdag 2 maart kan er in de St. Jakobshalle in Basel gejaagd worden op US$ 140.000 prijzengeld tijdens de Swiss Open 2021,…

1 maart 2021

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Helaas kunnen we nog niet terug de zaal in, maar vanaf woensdag 3 maart is het wel toegestaan voor jongeren tot 27 jaar om in…

26 februari 2021

Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Jaap Wals trad in december 2019 aan als technisch directeur a.i., zo meldt hij op zijn LinkedIn-profiel. Per 1 september moet…

19 februari 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!