Eerste exemplaren Badminton Het Boek uitgereikt in Almere

Eerste exemplaren Badminton Het Boek uitgereikt in Almere

Tijdens de Dutch Open 2021 in Almere zijn de eerste exemplaren van Badminton Het Boek (Deel 1: voetenwerk enkelspel) uitgereikt aan internationaal scheidsrechter Freek Cox en bondscoach Henri Vervoort. Twee mensen verankerd in onze sport die ik erg bewonder.

clubzoeker

Maak kennis met Brian Wassink!

Freek is de perfecte ambassadeur voor de badmintonsport met zoveel mooie verhalen en acties. Zonder mensen zoals Freek zouden scheidsrechters altijd in het onbekende blijven en dat terwijl ze zo'n groot deel van onze sport uitmaken.

Henri is samen met zijn vriendin Elena al jarenlang een belangrijk deel van de vriendenkring van mijn vrouw en ik. Hij is één van de weinige mensen waar ik echte discussies mee kan hebben over onze gezamenlijke hobby en waarschijnlijk de beste trainer die ons land ooit heeft voortgebracht. Al is Henri veel te bescheiden om dat zelf te zeggen of zelfs maar te denken. Nederland moet trots zijn om zo'n bondscoach te mogen hebben.

Badminton-ambassadeur Clemens Wortel

Uit handen van Bart Jan Botterman ontving deze week ook Clemens Wortel een exemplaar van Badminton Het Boek. Badmintonveteraan Clemens geldt voor mij als een van de beste ambassadeurs die we als liefhebbers van de badmintonsport kunnen wensen: kalm, overwogen en vol passie. Hij bezocht onze badminton academy in zowel Denemarken als Vietnam.

Bestellen kan nu: levering begin november

De exemplaren in handen van Freek, Henri en Clemens zijn proefdrukken van Badminton Het Boek (Deel 1: voetenwerk enkelspel). Op dit moment wordt de definitieve versie geproduceerd bij de drukkerij en kan het besteld worden in de webwinkel van de uitgeverij.

Iedereen die het boek eerder al gereserveerd heeft via badmintonboek.nl ontvangt informatie over het verdere bestelproces.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Badminton Nederland: wij hebben een ondernemende mentaliteit en innovatieve ideeën

Badminton Nederland: wij hebben een ondernemende mentaliteit en innovatieve ideeën

Badminton Nederland kijkt altijd met een positieve blik richting de toekomst. Het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten is…

3 december 2021

Update vervolg competities december 2021

Update vervolg competities december 2021

Afgelopen dinsdag 30 november besloten we om de competities in de maand december 2021 door te laten gaan.

2 december 2021

Jorrit de Ruiter: competitie tijdens avondlockdown onverantwoord

Jorrit de Ruiter: competitie tijdens avondlockdown onverantwoord

Gisteren kwam het besluit van Badminton Nederland dat de competities in de maand december gewoon door gaan. Ik heb er nog eens…

1 december 2021

Waarom wil je lid zijn van Badminton Nederland?

Waarom wil je lid zijn van Badminton Nederland?

Niet alleen zijn er voordelen voor Badminton Nederland en haar verenigingen, ook voor leden zit er een voordeel aan om aangemeld…

1 december 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!