clubzoeker

Eerste exemplaren Badminton Het Boek uitgereikt in Almere

Eerste exemplaren Badminton Het Boek uitgereikt in Almere

Tijdens de Dutch Open 2021 in Almere zijn de eerste exemplaren van Badminton Het Boek (Deel 1: voetenwerk enkelspel) uitgereikt aan internationaal scheidsrechter Freek Cox en bondscoach Henri Vervoort. Twee mensen verankerd in onze sport die ik erg bewonder.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Freek is de perfecte ambassadeur voor de badmintonsport met zoveel mooie verhalen en acties. Zonder mensen zoals Freek zouden scheidsrechters altijd in het onbekende blijven en dat terwijl ze zo'n groot deel van onze sport uitmaken.

Henri is samen met zijn vriendin Elena al jarenlang een belangrijk deel van de vriendenkring van mijn vrouw en ik. Hij is één van de weinige mensen waar ik echte discussies mee kan hebben over onze gezamenlijke hobby en waarschijnlijk de beste trainer die ons land ooit heeft voortgebracht. Al is Henri veel te bescheiden om dat zelf te zeggen of zelfs maar te denken. Nederland moet trots zijn om zo'n bondscoach te mogen hebben.

Badminton-ambassadeur Clemens Wortel

Uit handen van Bart Jan Botterman ontving deze week ook Clemens Wortel een exemplaar van Badminton Het Boek. Badmintonveteraan Clemens geldt voor mij als een van de beste ambassadeurs die we als liefhebbers van de badmintonsport kunnen wensen: kalm, overwogen en vol passie. Hij bezocht onze badminton academy in zowel Denemarken als Vietnam.

Bestellen kan nu: levering begin november

De exemplaren in handen van Freek, Henri en Clemens zijn proefdrukken van Badminton Het Boek (Deel 1: voetenwerk enkelspel). Op dit moment wordt de definitieve versie geproduceerd bij de drukkerij en kan het besteld worden in de webwinkel van de uitgeverij.

Iedereen die het boek eerder al gereserveerd heeft via badmintonboek.nl ontvangt informatie over het verdere bestelproces.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

Website GeenStijl reageert op het voorstel van NOC*NSF om een basisinkomen voor topsporters te faciliteren. De redactie is…

20 juli 2024

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

De Spelersraad van Badminton Nederland is een zelfstandig adviesorgaan binnen de bond. De spelersraad vertegenwoordigt binnen…

19 juli 2024

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Aanstaande vrijdag vindt de openingsceremonie plaats van de Olympische Spelen 2024 in Parijs, Robin Tabeling en Selena Piek…

19 juli 2024

Nieuwe website Badminton Nederland

Nieuwe website Badminton Nederland

Welkom op de nieuwe badminton website die je up-to-date houdt over alle zaken rondom badminton in Nederland.

19 juli 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!