clubzoeker

Eerste exemplaren Badminton Het Boek uitgereikt in Almere

Eerste exemplaren Badminton Het Boek uitgereikt in Almere

Tijdens de Dutch Open 2021 in Almere zijn de eerste exemplaren van Badminton Het Boek (Deel 1: voetenwerk enkelspel) uitgereikt aan internationaal scheidsrechter Freek Cox en bondscoach Henri Vervoort. Twee mensen verankerd in onze sport die ik erg bewonder.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Freek is de perfecte ambassadeur voor de badmintonsport met zoveel mooie verhalen en acties. Zonder mensen zoals Freek zouden scheidsrechters altijd in het onbekende blijven en dat terwijl ze zo'n groot deel van onze sport uitmaken.

Henri is samen met zijn vriendin Elena al jarenlang een belangrijk deel van de vriendenkring van mijn vrouw en ik. Hij is één van de weinige mensen waar ik echte discussies mee kan hebben over onze gezamenlijke hobby en waarschijnlijk de beste trainer die ons land ooit heeft voortgebracht. Al is Henri veel te bescheiden om dat zelf te zeggen of zelfs maar te denken. Nederland moet trots zijn om zo'n bondscoach te mogen hebben.

Badminton-ambassadeur Clemens Wortel

Uit handen van Bart Jan Botterman ontving deze week ook Clemens Wortel een exemplaar van Badminton Het Boek. Badmintonveteraan Clemens geldt voor mij als een van de beste ambassadeurs die we als liefhebbers van de badmintonsport kunnen wensen: kalm, overwogen en vol passie. Hij bezocht onze badminton academy in zowel Denemarken als Vietnam.

Bestellen kan nu: levering begin november

De exemplaren in handen van Freek, Henri en Clemens zijn proefdrukken van Badminton Het Boek (Deel 1: voetenwerk enkelspel). Op dit moment wordt de definitieve versie geproduceerd bij de drukkerij en kan het besteld worden in de webwinkel van de uitgeverij.

Iedereen die het boek eerder al gereserveerd heeft via badmintonboek.nl ontvangt informatie over het verdere bestelproces.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Badminton is van én voor iedereen! Iedereen moet zich welkom voelen binnen onze sport bijvoorbeeld ongeacht huidskleur,…

29 february 2024

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

De competitie is afgelopen en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn weer in gang gezet.

27 february 2024

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!