SportSport

Jordy Hilbink: 'Trainingsweek 2 zit erop'

Jordy Hilbink: 'Trainingsweek 2 zit erop'

Een tweede week in Denemarken zit er alweer op. De hele squad is aanwezig en daarom werd het tijd voor een gezamenlijke lunch om elkaar beter te leren kennen.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Zie het als een soort blind date, waarbij je elkaar nog niet eerder hebt gezien of ontmoet en waarbij je iets over jezelf, je doelen en je leven vertelt. Dit initiatief kwam van de coach. En met een leuke introductie over zichzelf, gaf die de stok over naar een ander.

Een groot verschil met Papendal waar ik voorheen woonde en hier, is dat ik elke avond zelf moet zorgen voor een warme maaltijd op mijn bord. Eerst dacht ik dat ik alleen maar een zelf gekookt eitje kon klaarmaken en hooguit iets kon opwarmen in de pan. Maar met een beetje research op het internet blijk ik toch ook nog, tot op de dag van vandaag, een goed gezonde maaltijd te kunnen voorschotelen aan mijzelf. Wie had dat gedacht?

Lees de rest van het verhaal op de websit van Jordy Hilbink.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang heeft goud gewonnen in het vrouwenenkel en gemengddubbel op de Austrian U17 Open.

21 juni 2022

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Terug uit Cambodja lag er weer een keihard trainingsprogramma klaar. De afgelopen anderhalve week was het slagvastheidstraining,…

20 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!