Iris Tabeling in the United States of America

Iris Tabeling in the United States of America

Vrijdag 5 juli, 06:00 uur, de wekker ging. Het was zover. De trip naar USA en Canada stond op het punt van beginnen!

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Behoorlijk vroeg nog, dat was wel een minpuntje en toen we ook nog eens onze aansluiting misten op Houston omdat we niet voor mochten en eerst weer helemaal onze koffers moesten ophalen leek het een niet al te goede voorbode. Gelukkig konden we kostenloos op de eerstvolgende vlucht en was het hotel ook niet al te moeilijk met onze vertraagde aankomsttijd. Vrijdag 5 juli, 21:35 uur, aankomsttijd in het hotel in USA, Orange County. In Nederland was het inmiddels 06:35 uur, wat betekende dat we behoorlijk moe waren en na een lekkere douche ben ik dan ook redelijk snel in slaap gevallen.

Zaterdagochtend was het vroeg wakker, beetje last van een jetlag, alle spullen een beetje fatsoeneren zodat we de komende week alles makkelijk konden vinden en toen naar de hal om te vragen of we konden trainen. Gelukkig was alles goed doorgekomen en konden we diezelfde dag nog twee keer de baan op. Tussendoor dachten we even snel naar de supermarkt te lopen, dat was immers maar tien minuten hadden ze gezegd, alleen de weg aflopen. Nadat we na een half uur nog geen supermarkt hadden gezien en we het al verschillende malen gevraagd hadden begonnen wij ons toch af te vragen of we wel goed liepen. Na nog eens tien minuten vonden we dan eindelijk de supermarkt en hebben we terug de bus maar genomen, aangezien het bloedheet was. Weer in het hotel bleek dat ze bedoelden dat het tien minuten met de auto was, ze doen hier namelijk nooit wat lopend..... Weer wat geleerd.

Lees de rest van dit artikel op de website van Iris Tabeling.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Afgelopen zaterdag 19 november 2022 vond in Nijkerk de Bondsvergadering plaats. Tijdens de Bondsvergadering werden onderwerpen…

24 november 2022

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Bondscoach Ruud Bosch heeft zijn twaalfkoppige selectie bekend gemaakt voor de kwalificatiegroep voor het EK Mixteams 2023. De…

23 november 2022

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Badminton, wie speelt het niet? Vooral tijdens een vakantie op de camping is dit misschien wel één van de meest…

22 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!